Ga je mee uit?

Gek op theater? En zou u best (vaker) naar het theater willen gaan, maar weet u niet met wie? Boek dan het Samen uit-arrangement en ontmoet andere alleengaande theaterliefhebbers. Onze Linda's zijn uw gastvrouwen!

Linda Koezen-Zandbergen, Stadsprogrammeur:
“Vanwege mijn dansachtergrond een paar extra dansvoorstellingen in deze selectie. Maar juist dans nodigt ook zó uit om samen naar te kijken en ervaringen te delen.”

Linda Borgerink-Groeneveld, Officemanager:
“Ik heb een voorliefde voor muziek en mag ook graag musicals bezoeken. In mijn selectie dan ook artiesten met prachtige stemmen! Maar ook een avondje lachen of wegdromen bij magisch mooie dans is wel aan mij besteed.”

Hoe werkt het?
U reserveert uiterlijk 1 week van tevoren bij de theaterkassa een kaartje voor een of meerdere van deze voorstellingen en geeft aan dat u graag gebruik wilt maken  van het ‘Samen uit-arrangement’. Er zijn geen extra kosten aan verbonden, u betaalt alleen de kosten van uw kaartje. Op de avond van de voorstelling heet Linda u en de andere bezoekers die gebruik  maken van dit arrangement van harte welkom. Voorafgaand aan de voorstelling drinken jullie samen een kop koffie/thee en gaan vervolgens naar de theaterzaal. Wij zorgen er vanzelfsprekend voor dat iedereen met dit arrangement bij elkaar in de zaal zit. Tijdens de pauze en/of na afloop is er gelegenheid tot napraten met elkaar: wij zorgen voor een gereserveerde tafel in een van de foyers. Dit arrangement is voor alle leeftijden! Er is maar een voorwaarde: u beleeft plezier aan een theaterbezoek en vindt het leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Per voorstelling is er plek voor max. 15  mensen die gebruik maken van dit 'Samen uit-arrangement'.