Route en parkeren

Schouwburg Hengelo is gevestigd aan de Beursstraat 44, 7551 HV in Hengelo.

Routebeschrijving
Via diverse invalswegen en vanaf de A1 is Schouwburg Hengelo goed te bereiken.

Klik op deze link voor onze locatie op Google Maps en het opvragen van een routebeschrijving. Via de knop 'Routebeschrijving' kunt u de route vanaf uw eigen adres opvragen.

Parkeren
De dichtstbijzijnde parkeergarage is De Beurs aan de B.P. Hofstedestraat nr. 41 (voorheen P1 Hengelo Centre). De Beurs is 7 dagen per week 24 uur per dag open. Het is een parkeergarage zonder slagbomen. U hoeft in deze parkeergarage geen parkeerkaartje te trekken. Kentekencamera's scannen de kentekens van alle in- en uitrijdende auto's. U betaalt achteraf door uw kenteken in te toetsen op de betaalautomaat. U kunt betalen met muntgeld, pin en creditcard. Het standaardtarief is € 1,90 per uur. Het dagtarief (24 uur) is € 9,90 (prijswijzigingen voorbehouden). Wie zonder te betalen wegrijdt, krijgt een boete thuisgestuurd.

Voorkom de wachtrij bij de betaalautomaat, betaal in het theater!
Indien u ná 18.00 uur inrijdt in parkeergarage De Beurs kunnen wij bij de informatiebalie, kassa en restaurant The Green Room voor € 3,- (prijswijzigingen voorbehouden) uw kenteken noteren. Vervolgens kunt u (tot 05.00 uur) zonder verdere handelingen de parkeergarage uitrijden. Uw kenteken laten registreren kan voorafgaand aan een voorstelling, in de pauze of na afloop. Tip: registreer voor aanvang, dit scheelt tijd.

Bij Q-park (Parkeergarage De Brink) kunt u uw auto 7 dagen per week 24 uur per dag parkeren.

Ook kunt u ’s avonds (behalve tijdens koopavonden) vanaf 2 uur voor de voorstelling gratis parkeren bij Lansinkveste aan de Lansinkesweg.

Parkeren op (koop)zondag

Op koopzondag parkeert u in de parkeervakken aan de straat gratis. Let op: In de parkeergarages moet u altijd betalen! Dus ook tijdens zon- en feestdagen!

Openbaar vervoer

Het theater is gesitueerd tegenover het NS-station, busstation en taxistandplaats. Per trein of bus (uitstappen bij station Hengelo) is Schouwburg Hengelo dan ook prima bereikbaar. Het theater bevindt zich direct aan het Stationsplein. Zie voor meer informatie www.9292ov.nl 

Voor aanrijroute vrachtwagens / Techniek: klik hier