Kaartverkoop

Kaarten voor een voorstelling, concert of film kunt u op diverse manieren reserveren.

Daarnaast vindt u op deze pagina informatie over:

Openingstijden Kassa:

De kassa is van maandag t/m zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur geopend en tijdens deze openingstijden telefonisch bereikbaar op 074-2556789 (behalve op nationale feestdagen). In de maand juni is de kassa op zaterdag GESLOTEN. Daarnaast is de kassa geopend op voorstellingsdagen vanaf 1 uur voor de voorstelling of bij films een half uur voor aanvang van de film.

Bereikbaarheid Schouwburg Hengelo zomerperiode 2019

Sluiting kassa:
In verband met de zomervakantie is de kassa gesloten van maandag 22 juli tot en met zondag 25 augustus 2019. De kassa is gedurende deze periode telefonisch niet bereikbaar. Kaarten voor het nieuwe theaterseizoen kunnen in deze periode uitsluitend via onze website gereserveerd worden.

Vragen over uw kaarten of reservering kunnen tevens per mail naar info@schouwburghengelo.nl. In de periode na 12 augustus wordt deze mail enkele keren per week gelezen.

Sluiting kantoor:
In verband met de zomervakantie is het kantoor gesloten van maandag 29 juli tot en met vrijdag 23 augustus 2019.

Online kaarten reserveren
Via onze website reserveert u de gehele zomer vanuit huis, onderweg en zelfs vanaf uw vakantiebestemming zonder problemen uw kaarten voor al onze voorstellingen. Het is ook mogelijk om via uw mobiel én tablet zelf uw stoelen in de zaal te kiezen. Dat is wel zo makkelijk!

Weer bereikbaar
Vanaf maandag 26 augustus 2019 is zowel de kassa als het kantoor weer telefonisch en per e-mail bereikbaar volgens reguliere openingstijden:

- Kassa: maandag tot en met zaterdag tussen 12.00 en 16.00 uur. De kassa is tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar op 074-2556789 (behalve op nationale feestdagen).

- Kantoor: maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.