Kaartverkoop

Kaarten voor een voorstelling, concert of film kunt u op diverse manieren reserveren.

Daarnaast vindt u op deze pagina informatie over:

Openingstijden Kassa:

De kassa is van maandag t/m zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur geopend en tijdens deze openingstijden telefonisch bereikbaar op 074-2556789 (behalve op nationale feestdagen). In de maand juni is de kassa op zaterdag GESLOTEN. Daarnaast is de kassa geopend op voorstellingsdagen vanaf 1 uur voor de voorstelling of bij films een half uur voor aanvang van de film.

Bereikbaarheid Schouwburg Hengelo zomerperiode 2020

Bereikbaarheid kassa:
In verband met de zomervakantie is de kassa gesloten van maandag 13 juli tot en met zaterdag 15 augustus 2020. Vragen over uw kaarten of reservering kunnen per mail naar info@schouwburghengelo.nl. Deze mailbox wordt enkele keren per week gelezen. De kassa is gedurende deze periode telefonisch niet bereikbaar. Kaarten voor het nieuwe theaterseizoen kunnen in deze periode uitsluitend via onze website gereserveerd worden.

Bereikbaarheid kantoor:
In verband met de zomervakantie is het kantoor gesloten van maandag 13 juli tot en met vrijdag 14 augustus 2020.

Online kaarten reserveren
Via onze website reserveert u de gehele zomer vanuit huis, onderweg en zelfs vanaf uw vakantiebestemming zonder problemen uw kaarten voor al de voorstellingen.

Weer bereikbaar
Vanaf maandag 17 augustus 2020 is zowel de kassa als het kantoor weer telefonisch en per e-mail bereikbaar volgens reguliere openingstijden:

- Kassa: maandag tot en met vrijdag tussen 12.00 en 16.00 uur. De kassa is tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar op 074-2556789 (behalve op nationale feestdagen).

- Kantoor: maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

Wij wensen u een fijne zomer. Graag tot ziens in Schouwburg Hengelo!