Podion: de club voor iedereen met een warm hart voor theater, kunst en cultuur!

Podion is een gezellige club voor mensen met een groot hart voor de podiumkunsten in het algemeen en Schouwburg Hengelo in het bijzonder; voor mensen die een sterk cultureel aanbod voor de stad Hengelo en de regio van belang vinden en hun enthousiasme hiervoor graag delen met anderen. Veel theaters hebben een business club; bij Podion is iedereen met een passie voor theater van harte welkom! Podion bestaat dus uit zowel ondernemers als particulieren.

Schouwburg Hengelo biedt ieder seizoen een groot aantal voorstellingen en concerten. Speciaal voor Podion wordt hieruit jaarlijks een afwisselend programma samengesteld. Bovendien is er -exclusief voor de leden van Podion- bij elke voorstelling een aantrekkelijk randprogramma. Denk hier bijvoorbeeld aan een bijzondere inleiding, een nagesprek met de regisseur of hoofdrolspelers of een uitgebreid diner. Na afloop van de voorstellingen is er een gezellige gezamenlijk nazit en kan onder het genot van een hapje en een drankje nagenoten worden.

Kosten
De jaarlijkse bijdrage voor Podion bedraagt € 1.250,- Dit geldt voor 2 personen. Instappen is vanzelfsprekend gedurende het gehele seizoen mogelijk, een en ander wordt dan naar rato verrekend. Een vast deel van de deelnemersbijdrage is bestemd voor de ondersteuning van de schouwburg in haar investeringen of activiteiten.

Bestuur
De heer J. Brok (voorzitter)
De heer R. Boer, Schouwburg Hengelo
De heer J. Segerink, Segerink-Search B.V.

Kennismaken met Podion?
Neem gerust contact op met een van de bestuursleden of met het secretariaat van Schouwburg Hengelo via office@schouwburghengelo.nl of 074 - 255 67 77.