Cadeau- / Tegoedbonnen

De Podium Cadeaukaart is verkrijgbaar en te verzilveren bij Schouwburg Hengelo. De minimale waarde op de Podium Cadeaukaart is € 10,- en de maximale waarde is € 150,-. De waarde op de Podium Cadeaukaart is in één keer of in delen te besteden. Online kunt u ook betalen met de Podium Cadeaukaart. De waarde die u niet opmaakt blijft op de kaart staan en is bruikbaar voor een volgende aankoop. U kunt uw theater- en concertbonnen echter ook nog het hele seizoen bij ons inleveren.

Naast de Podium Cadeaukaart verkoopt en accepteert Schouwburg Hengelo ook eigen cadeaubonnen. Schouwburg Hengelo Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in elk gewenst bedrag. Schouwburg Hengelo accepteert daarnaast de VVV Cadeaubon, CJP-cultuurkaart, Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart en bioscoopbonnen.

Online betalen met de Podium Cadeaukaart
Online kunt u ook betalen met de Podium Cadeaukaart. Kies hiervoor bij betaalmethode 'Podium Cadeaukaart / direct overmaken met creditcard'. In het vervolgscherm vult u bij kaartnummer het nummer onder de streepjescode op de Cadeaukaart in en bij veiligheidscode de code die u vindt onder de kraslaag onder aan de kaart (kras deze laag voorzichtig weg!).

Online reserveren en tegoedbonnen inleveren
Indien u online heeft gereserveerd en u wilt met bonnen betalen, dan kunt u bij betaalmethode 'Tegoedbon' uw tegoedbon verzilveren door de code en uitgiftedatum van de bon in te voeren. Het bedrag wordt verrekend wanneer u doorgaat naar 'betalen'.

Tegoedbonnen meesturen met bestelformulier
U kunt ook bonnen meesturen met het bestelformulier. Het bedrag wordt dan verrekend met uw reservering. Het meesturen van tegoedbonnen is voor eigen risico.