Techniek

Contactpersoon techniek is Dhr. JP Rooze, bereikbaar op 074-2556844 of via infotechniek@schouwburghengelo.nl.

Informatie/routebeschrijving voor vrachtwagens, gegarandeerde doorrijhoogte 4.10 mtr.

wegwerkzaamheden (Deze omleiding is tot en met 6 december 2019 van kracht)

In verband met wegwerkzaamheden in Hengelo is er een aangepaste aanrijroute naar het loadingdock voor bespelers en technici. Deze omleiding is tot en met 6 december 2019 van kracht:

Zet de navigatie uit en volg onderstaande routebeschrijving.
De navigatie systemen benaderen de schouwburg via een verkeerde route.Vanaf snelweg A1: Neem afrit 30. Volg de Bornsestraat richting Hengelo-centrum. Ga bij de rotonde rechtdoor (2x). Sla rechtsaf bij 2e stoplicht (Weideweg). Meteen eerste stoplicht linksaf naar de Bankastraat. Einde van de Bankastraat linksaf bij de stoplichten naar Deldenerstraat. Na 25 meter rechtsaf bij stoplichten naar Marskant (gaat over in Spoorstraat). Bij de verkeerslichten het voorsorteervak 'rechtdoor' kiezen en rechtdoor het stationsplein oprijden (zie afbeelding hieronder).

Personenwagens kunnen parkeren in parkeergarage De Beurs–BP Hofstedestraat.
Bestemming Rabozaal (Grote zaal): De laad en losruimte van de Grote zaal bevindt zich op de hoek Molenstraat -Stationsplein (Grijze schuifdeur tegenover het station).
Bestemming Middenzaal: de laad en losruimte van de Middenzaal bevindt zich voorbij die van de Grote zaal en dan nog voorbij Theatercafe The Green Room aan de rechterkant.

Reguliere routebeschrijving

Zet de navigatie uit en volg onderstaande routebeschrijving. De navigatie systemen benaderen de schouwburg via een verkeerde route.

Vanaf snelweg A1:
Neem afrit 30. Volg de Bornsestraat richting Hengelo-centrum. Ga bij de rotonde rechtdoor. Aan het einde van de weg (bij een T-splitsing) slaat u rechtsaf. Bij de 2e afslag linksaf (Marskant). Volg deze weg tot het stationsplein. Bij de verkeerslichten het voorsorteervak 'rechtdoor' kiezen en rechtdoor het stationsplein oprijden, zie foto.

Personenwagens kunnen parkeren in parkeergarage De Beurs

Bestemming Rabozaal (Grote zaal):
De laad en losruimte van de grote zaal bevindt zich op de hoek Molenstraat - Stationsplein (Grijze schuifdeur tegenover het station).

Bestemming Middenzaal:
De laad en losruimte van de Middenzaal bevindt zich voorbij die van de grote
zaal en dan nog voorbij Brasserie So Nice aan de rechterkant.

Technische gegevens zalen:

Rabozaal (Grote zaal):
Technische lijst 
Stoelenplan
Plattegrond 
Doorsnede 
Trekkenplan
Lichtplan 
Technische info Rabozaal voor amateurbespelers

Middenzaal:
Technische lijst
Stoelenplan
Trekindeling
Doorsnede
Technische info Middenzaal voor amateurbespelers