Techniek

Contactpersoon techniek is Dhr. JP Rooze, bereikbaar op 074-2556844 of via techniek@schouwburghengelo.nl

Informatie/routebeschrijving voor vrachtwagens.

Personenwagens kunnen parkeren in parkeergarage De Beurs–BP Hofstedestraat.
Bestemming Rabozaal (Grote zaal): De laad en losruimte van de Grote zaal bevindt zich op de hoek Molenstraat -Stationsplein (Grijze schuifdeur tegenover het station).
Bestemming Middenzaal: de laad en losruimte van de Middenzaal bevindt zich voorbij die van de Grote zaal en dan nog voorbij Theatercafé The Green Room aan de rechterkant.

Omleiding voor bestemming loadingdock/artiesteningang

Vanaf 10 mei 2021 tot eind november is een deel van de binnenstad van Hengelo afgesloten voor verkeer. Daarom kunt u het beste deze omleiding volgen. De omleiding kent geen hoogte beperking.

Route vanaf snelweg A1:
Neem afslag 30 Hengelo. Volg de Bornsestraat richting Hengelo Centrum. Ga bij de rotonde rechtdoor (2de afslag). Aan het einde van de weg (T-splitsing) slaat u linksaf (Oldenzaalsestraat) richting Oldenzaal. Bij de 2de verkeerslichten slaat u rechtsaf (Oude Molenweg). Blijf de weg volgen, bij 3de stoplicht (voor het viaduct) slaat u rechtsaf (Prins Bernardplantsoen). Na 100m sla linksaf de busbaan op, het theater is aan de rechter zijde.

Personenwagens kunnen parkeren in parkeergarage De Beurs

Bestemming Rabozaal (Grote zaal):
De laad en losruimte van de grote zaal bevindt zich op de hoek Molenstraat - Stationsplein (Grijze schuifdeur tegenover het station).

Bestemming Artiesteningang:
De artiesteningang is te vinden voorbij het loadingdock van de grote zaal aan de rechterkant (Molenstraat), voor de hoofdingang.

Bestemming Middenzaal:
De laad en losruimte van de Middenzaal bevindt zich voorbij die van de grote zaal en dan nog voorbij Theatercafé The Green Room aan de rechterkant.

Technische gegevens zalen:

Klik hier voor de technische informatie van Schouwburg Hengelo