Telefonisch bestellen of persoonlijk aan de kassa reserveren

Openingstijden Kassa

De kassa is van maandag t/m zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur geopend en tijdens deze openingstijden telefonisch bereikbaar op 074-2556789 (behalve op nationale feestdagen). In de maand juni is de kassa op zaterdag GESLOTEN. Daarnaast is de kassa geopend op voorstellingsdagen vanaf 1 uur voor de voorstelling of bij films een half uur voor aanvang van de film.

Telefonische bestellingen kunt u betalen met iDEAL of u ontvangt een factuur en maakt het bedrag zelf over. U kunt uw toegangskaarten op laten sturen (€ 2,50 verzendkosten), afhalen aan de kassa óf de tickets per mail toe laten sturen en zelf uitprinten. U kunt uw kaarten ook laten reseveren en binnen 2 weken aan de kassa betalen en afhalen.

Vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling is de kassa geopend (bij films van het Filmhuis, inleidingen en workshops een half uur). U kunt dan alleen kaarten kopen en afhalen voor de betreffende voorstelling. Telefonisch reserveren is op dit tijdstip niet mogelijk. Aan de kassa kunt u contant betalen, pinnen of met creditcard betalen. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Bereikbaarheid Schouwburg Hengelo zomerperiode 2020

Bereikbaarheid kassa:
In verband met de zomervakantie is de kassa gesloten van maandag 13 juli tot en met zaterdag 15 augustus 2020. Vragen over uw kaarten of reservering kunnen per mail naar info@schouwburghengelo.nl. Deze mailbox wordt enkele keren per week gelezen. De kassa is gedurende deze periode telefonisch niet bereikbaar. Kaarten voor het nieuwe theaterseizoen kunnen in deze periode uitsluitend via onze website gereserveerd worden.

Bereikbaarheid kantoor:
In verband met de zomervakantie is het kantoor gesloten van maandag 13 juli tot en met vrijdag 14 augustus 2020.

Online kaarten reserveren
Via onze website reserveert u de gehele zomer vanuit huis, onderweg en zelfs vanaf uw vakantiebestemming zonder problemen uw kaarten voor al de voorstellingen.

Weer bereikbaar
Vanaf maandag 17 augustus 2020 is zowel de kassa als het kantoor weer telefonisch en per e-mail bereikbaar volgens reguliere openingstijden:

- Kassa: maandag tot en met vrijdag tussen 12.00 en 16.00 uur. De kassa is tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar op 074-2556789 (behalve op nationale feestdagen).

- Kantoor: maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

Wij wensen u een fijne zomer. Graag tot ziens in Schouwburg Hengelo!