Nieuws

Halve Finalisten Open Podium Overijssel 2024 bekendDe voorrondes van Open Podium Overijssel 2024 zitten erop en daarmee zijn ook de Halve Finalisten voor editie 2024 bekend. Elke voorronde heeft het publiek acts aangewezen die doorgaan en na de laatste voorronde vanavond zijn ook de juryplekken bekend gemaakt. U vindt ze hieronder.
Koop een theaterkaartje en betaal met droge voedingswaren!Op woensdag 13 maart is de voorstelling Arm met een dure smaak (14+) van HNT Jong te zien. De voorstelling, geregisseerd door Gavin-Viano, gaat over verborgen armoede onder jongeren. Bij aankoop van een kaartje kan het tweede kaartje worden betaald met droge voedingswaren. Deze droogwaren worden verzameld voor de lokale voedselbank.
Finalisten The Tribute - Battle of the Bands te zien in Hengelo!NU in verkoop: de finalisten van The Tribute - Battle of the Bands! Totally Spice, Sinatra by Douglas & BOSCO, Bee Gees Forever, The Brothers of Blues en The Fortunate Sons.
Stations of the CrossVan 17 februari t/m 30 maart vindt 'Stations of the Cross' plaats, een kunstpelgrimage in Hengelo. De weg van kwetsbaarheid en levenskracht wordt verbeeld. Eén van de kunstwerken is te zien in Schouwburg Hengelo: de film 'Grief' van Erwin Olaf.