Nieuws

Actrice Urmie Plein genomineerd voor toneelprijs Colombina!Urmie Plein ontvangt een Colombina-nominatie voor haar rol in Ik zeg toch sorry van Raymi Sambo Maakt en Theatergroep Aluin. Deze indringende voorstelling is vrijdag 29 september bij ons te zien!
The Analogues komen opnieuw naar HengeloOp woensdag 15 november komen The Analogues opnieuw naar Hengelo met een reprise van hun concert Hello Goodbye. Kaarten zijn vanaf nu te reserveren.
Kiespijn winnaar Open Podium Overijssel 2023Op zaterdag 13 mei streden twaalf finaleacts om de hoofdprijs van Open Podium Overijssel. De band Kiespijn ging er met de 1e juryprijs vandoor: de wisseltrofee en de hoofdprijs van € 2.500,-. De 2e juryprijs was voor dansgezelschap Funky Toddlers van Dansstudio X-DANCE en vocalgroup VIVID kreeg van de jury de 3e prijs.
Koop nu uw kaarten voor seizoen 2023-2024!Heeft u al een keuze gemaakt uit ons aanbod voor komend theaterseizoen? Wordt het Roué Verveer, Arjen Lubach, Slagerij van Kampen, Huub Stapel of misschien een van onze aantrekkelijke series?
Dagboek van een Dorpskoor wint Publieksprijs Leader!Sinds 2016 hebben in totaal 51 LEADER-projecten een bijdrage gekregen. Op 13 april jl. werd de publieksprijs uitgereikt aan een project dat er uit sprong en de productie Dagboek van een Dorpskoor ging er met de publieksprijs vandoor!
Bij ons te zien | winnaars The Tribute - Battle of the Bands!Drie van de vier acts die in juni in de Ziggo Dome staan, kunt u ook live bij ons gaan zien. Lekker dicht bij huis en alle bands avondvullend!
Wij zoeken nieuwe horecamedewerkers!Schouwburg Hengelo is op zoek naar horecamedewerkers.