Nieuws

Kunst van Wolvecamp en vriendenIn de Wolvecampfoyer van Schouwburg Hengelo opent Henk Lassche op zaterdag 25 maart een bijzondere tentoonstelling getiteld “Wolvecamp en vrienden”. De expositie is vervolgens tot 3 juni te bezichtigen op woensdag, vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur.
Mooie recensies voor de allerlaatste Mug-productie!'Speelse, geestige, maar ook inhoudelijk zeer geslaagde voorstelling die veel dieper grijpt dan je in eerste instantie misschien zou denken.' ★ ★ ★ ★ | De Telegraaf
De halve finalisten van Open Podium Overijssel 2023 zijn bekendOp zondagmiddag 12 maart 2023 vond de vijfde en laatste voorronde plaats van Open Podium Overijssel 2023. De halve finalisten zijn bekend!
Nu in de verkoop: winnaars The Tribute - Battle of the BandsHet was zover: De finale van het succesvolle tv-programma The Tribute - Battle of the Bands. Drie van de vier acts die in juni in de Ziggo Dome staan, kunt u ook live bij ons gaan zien. Lekker dicht bij huis en alle bands avondvullend!
Wij zoeken nieuwe horecamedewerkers!Schouwburg Hengelo is op zoek naar horecamedewerkers.