Nieuws

Zomersluiting kassaDe theaterkassa is vanwege de zomervakantie gesloten tot 29 augustus. De schouwburg is wel bereikbaar via info@schouwburghengelo.nl. Uw mail wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. We wensen u een fijne zomer toe en heel graag tot ziens bij Schouwburg Hengelo!
Theater de Makkers zoekt liefdesverhalenOp vrijdag 9 en zaterdag 10 september organiseert Schouwburg Hengelo in Berflo Es een wijkfestival, onder de noemen Schouwburg Hengelo on Tour. Theater de Makkers is op 10 september met hun kunstinstallatie aanwezig en is op zoek naar Hengelose liefdeskoppels die hun verhaal met hen wil delen!
Gezocht: talenten uit Berflo Es voor Open Podium tijdens wijkfestivalSchouwburg Hengelo on Tour is een uniek cultuurproject voor, door en vooral mét een Hengelose wijk. Op vrijdag 9 en zaterdag 10 september strijkt de schouwburg neer in Berflo Es. Voor het Open Podium op het buitenpodium zijn nog een paar speelplekken beschikbaar.
André Manuel, Peter Pannekoek en Pieter Derks maken kans op Poelifinario!De VSCD Poelifinario wordt uitgereikt aan de theatermaker met het meest indrukwekkende programma van het afgelopen seizoen. En drie van de genomineerden staan seizoen 22/23 in Schouwburg Hengelo!
Theo d'Or nominatie voor Hadewych Minis in Girls & Boys!Actrice Hadewych Minis is genomineerd voor de prestigieuze Theo d'Or voor haar rol in het met sterren overladen Girls & Boys; de voorstelling waarmee wij ons theaterseizoen openen op donderdag 15 september!
Wij zoeken nieuwe horecamedewerkers!Schouwburg Hengelo is op zoek naar horecamedewerkers.