Nieuws

Collega gezocht: medewerker theaterkassaOp zoek naar een afwisselende functie in een inspirerende werkomgeving? Kom dan werken bij de theaterkassa van Schouwburg Hengelo!
'Knor' in de herfstvakantie in Filmhuis Hengelo!De nationaal en internationaal jubelend ontvangen Nederlandse stop motion film 'Knor' werd afgelopen zomer meer dan 50 duizend keer in de bioscoop gezien en dingt dit jaar mee naar vier Gouden Kalveren én een Oscar! Knor draait in de herfstvakantie in ons filmhuis.
SchouwArt nodigt u uit | feestelijke opening eerste expositie!Zaterdag 1 oktober opent het gloednieuwe kunstpodium SchouwArt feestelijk haar deuren ín Schouwburg Hengelo! Vanaf 14.00 uur is iedereen van harte welkom om de eerste gezamenlijke expositie te bekijken. Toegang is gratis!
André Manuel, Peter Pannekoek en Pieter Derks maken kans op Poelifinario!De VSCD Poelifinario wordt uitgereikt aan de theatermaker met het meest indrukwekkende programma van het afgelopen seizoen. En drie van de genomineerden staan seizoen 22/23 in Schouwburg Hengelo!
Wij zoeken nieuwe horecamedewerkers!Schouwburg Hengelo is op zoek naar horecamedewerkers.