Schouwburg Hengelo te huur

Op zoek naar een bijzondere locatie voor uw evenement? Schouwburg Hengelo heeft voor elk event een passend decor.  De veelzijdigheid van onze schouwburg leent zich uitstekend voor de organisatie van bijvoorbeeld een congres, seminar, beurs, vergadering of (bedrijfs)feest in een samenstelling van 5 tot 2.000 personen.

Schouwburg Hengelo beschikt over twee theaterzalen en een filmzaal. De grote zaal heeft 880 stoelen en de middenzaal 300. In beide theaterzalen kunnen de stoelen verwijderd worden. Hierdoor kunnen de zalen ook gebruikt worden voor diners of voor een groot feest. De filmzaal heeft 88 stoelen. Daarnaast zijn er diverse foyers beschikbaar. Schouwburg Hengelo heeft oneindig veel creatieve mogelijkheden. Bekijk hier de 360°-tour.

Ons gemotiveerde en ervaren horecateam zet graag zijn ervaring en creativiteit in om samen met u een passende culinaire invulling te geven aan uw evenement. Diners, buffetten, hapjes en drankjes worden volledig naar uw wensen verzorgd.

Voor meer informatie, het maken van een afspraak voor een rondleiding of het reserveren van een ruimte kunt u contact opnemen met Ruben Draaijer via 074 - 255 6773 of per mail r.draaijer@schouwburghengelo.nl.

Neem gerust contact met ons op

* verplichte velden