Zomersluiting 15-07-2024

Schouwburg Hengelo is in verband met de zomervakantie gesloten van maandag 15  juli t/m zondag 1 september. Ook zijn er gedurende deze periode geen exposities van SchouwArt. In deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Heeft u een vraag? Stuurt u dan een mail naar info@schouwburghengelo.nl. Deze mailbox wordt wekelijks bekeken.

We wensen u een fijne zomer en zien u graag weer in september!


« Naar het nieuwsoverzicht

Nieuws

Nieuwe exploitant The Green Room HengeloOp vrijdag 19 juli is The Green Room voor het laatst geopend onder leiding van JP van den Bent Stichting. Eelko Blankenstein is de nieuwe exploitant. De heropening staat gepland voor eind augustus.
ZomersluitingSchouwburg Hengelo is in verband met de zomervakantie gesloten van maandag 15 juli t/m zondag 1 september. Ook zijn er gedurende deze periode geen exposities van SchouwArt.
Recordaantal bezoekers voor Schouwburg HengeloMet ruim 76.000 bezoekers bij de professionele theatervoorstellingen had de Hengelose schouwburg een recordaantal bezoekers in 2023-2024, het hoogste aantal sinds de kredietcrisis zo’n 15 jaar geleden. Theaterbezoek zit weer in de lift, blijkt ook uit de voorverkoopcijfers van het nieuwe theaterseizoen.