Open Podium Overijssel 2023

Dé talentenjacht voor podiumkunsten
Open Podium Overijssel is een talentenjacht voor aanstormend én al bewezen talent uit Overijssel. Deze talentenjacht staat open voor deelnemers uit alle theatergenres: van dans tot opera, van cabaret tot rap, van musical tot rock. Leeftijd of ervaring is niet van belang, talent wel! De enige voorwaarde is dat deelnemers in Overijssel wonen óf afkomstig zijn uit Overijssel. Zien wij jouw/jullie act straks op de bühne in de strijd om maar liefst € 2.500,-?

Optreden tijdens Open Podium Overijssel
Bij Open Podium Overijssel heeft iedere deelnemer de kans zichzelf verder te ontwikkelen en zichzelf uit te dagen. Het is daarom toegestaan om in elke ronde een ander optreden te verzorgen en om het aantal uitvoerenden per ronde uit te breiden. Voor de exacte richtlijnen verwijzen we iedere deelnemer graag naar het reglement Open Podium Overijssel 2023.

Inschrijven
De inschrijving voor Open Podium Overijssel 2023 is gestart! Inschrijven voor Open Podium Overijssel doe je door een online inschrijfformulier in te vullen. Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan.

Met dit formulier schrijf je je in voor één van de voorrondes van Open Podium Overijssel 2023. Inschrijven kan tot en met 15 januari 2023 en is gratis

Inschrijving geeft geen garantie tot deelname. Een voorselectie van deelnemers alsmede de indeling van het programma is voorbehouden aan de organisatie. Na het einde van de inschrijftermijn ontvangt iedereen zo spoedig mogelijk bericht.

Prijzen
Behaalt jouw/jullie act een plek in de finale van Open Podium Overijssel op zaterdag 13 mei 2023? Dan maak je kans op mooie geldprijzen, de Open Podium Overijssel wisselbeker en natuurlijk eeuwige roem! Tijdens de finale wijst de vakjury 3 winnaars aan en kennen zij de juryprijzen toe:

  • 1e juryprijs € 2.500,-   
  • 2e juryprijs € 1.000,-
  • 3e juryprijs € 500,-

De juryprijzen zijn beschikbaar gesteld door de coöperatieve Rabobank. De coöperatieve Rabobank is partner van Open Podium Overijssel en zet zich in voor de ontwikkeling van jongeren. Zij willen aanstormend en gevestigd talent een podium bieden.

Daarnaast speelt het publiek een belangrijke rol tijdens de voorrondes, halve finales en de finale. Tijdens de voorrondes en de halve finales bepaalt het publiek mede welke deelnemers doorgaan naar de volgende ronde. Tijdens de finale wijst het publiek de winnaars van de publieksprijzen aan:

  • 1e publieksprijs € 500,-
  • 2e publieksprijs € 250,-
  • 3e publieksprijs € 100,-    

De publieksprijzen zijn beschikbaar gesteld door businessclub Podion.

Meer informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over Open Podium Overijssel 2023?
Neem dan contact op met Linda Borgerink via 074 255 6772 of l.borgerink@schouwburghengelo.nl.