Open Podium Overijssel 2024

Dé talentenjacht voor podiumkunsten!

Talent uit Overijssel opgelet! Heb jij een zangtalent, danstalent, muziektalent of misschien wel een cabarettalent en wil jij dit laten zien op een professioneel podium? Grijp dan je kans en doe met editie 2024 van Open Podium Overijssel: een talentenjacht voor aanstormend én al bewezen talent uit Overijssel. Deze talentenjacht staat open voor deelnemers uit alle theatergenres: van dans tot opera, van cabaret tot rap, van musical tot rock. Leeftijd of ervaring is niet van belang, talent wel! De enige voorwaarde is dat deelnemers in Overijssel wonen óf afkomstig zijn uit Overijssel. Zien wij jouw/jullie act op de bühne in de strijd om maar liefst € 3.500,-?

Inschrijving 2024 is gestart!
Inschrijven voor Open Podium Overijssel kan via de website van Open Podium Overijssel: www.openpodiumoverijssel.nl.
Inschrijven is gratis en kan tot en met 28 januari 2024.

Prijzen
Behaalt jouw/jullie act een plek in de finale van Open Podium Overijssel? Dan maak je kans op mooie geldprijzen, de Open Podium Overijssel wisselbeker en natuurlijk eeuwige roem! Tijdens de finale wijst de vakjury 3 winnaars aan en kennen zij de juryprijzen toe.

  • 1e juryprijs € 3.500,-   
  • 2e juryprijs € 1.500,
  • 3e juryprijs € 750,-

Daarnaast speelt het publiek een belangrijke rol tijdens de voorrondes, halve finales en de finale. Tijdens de voorrondes en de halve finales bepaalt het publiek mede welke deelnemers doorgaan naar de volgende ronde. Tijdens de finale wijst het publiek de winnaars van de publieksprijzen aan:

  • 1e publieksprijs € 500,-
  • 2e publieksprijs € 250,-
  • 3e publieksprijs € 100,-    

De juryprijzen zijn beschikbaar gesteld door de coöperatieve Rabobank. De coöperatieve Rabobank is partner van Open Podium Overijssel en zet zich in voor de ontwikkeling van jongeren. Zij willen aanstormend en gevestigd talent een podium bieden.De publieksprijzen zijn beschikbaar gesteld door businessclub Podion.