Vrienden van Schouwburg Hengelo

Schouwburg Hengelo is een belangrijke culturele voorziening in Twente. Elk jaar bezoeken circa 120.000 mensen de bijna 700 activiteiten in het theater: voorstellingen, films, rondleidingen, workshops, schoolvoorstellingen, tentoonstellingen, debatten etc. Dit aanbod is alleen mogelijk dankzij de steun van subsidiënten, waaronder natuurlijk de gemeente Hengelo, sponsoren en ons publiek.

Draagt u Schouwburg Hengelo ook een warm hart toe?
U heeft de mogelijkheid om Vriend van het theater te worden. Hiermee ondersteunt u de Schouwburg bijvoorbeeld met investeringen in het gebouw of met de organisatie van bijzondere activiteiten. En u geniet van mooie voordelen.

Vriend van Schouwburg Hengelo, de voordelen:

  • voorrang met reserveren: als Vriend krijgt u aan het begin van het theaterseizoen voorrang met bestellen. Dat betekent dat u een dag eerder online kaarten kunt kopen;
  • korting: als Vriend krijgt u minimaal twee maal per seizoen korting op door ons geselecteerde voorstellingen;
  • bijgeboekte voorstellingen: als er voorstellingen of concerten worden bijgeboekt, ontvangt u als Vriend als eerste bericht;
  • informatie: wij houden u als Vriend met onze digitale nieuwsbrief op de hoogte van ons laatste nieuws, leuke acties en actuele voorstellingen;
  • Preview: als Vriend kunt u voor slechts € 2,50 naar de Preview Theaterseizoen 2021-2022: een avond vol optredens, trailers en informatie over het nieuwe theaterseizoen.

Vriend worden?

Als u Schouwburg Hengelo extra wilt ondersteunen, kunt u voor slechts € 25,- per theaterseizoen per huishouden Vriend van Schouwburg Hengelo worden. Hiermee sponsort u het theater voor één theaterseizoen. Wanneer u vandaag Vriend wordt, geniet u het theaterseizoen 2021-2022 van bovenstaande voordelen.

U kunt direct Vriend van Schouwburg Hengelo worden. U dient ingelogd te zijn. Als u nog niet bent ingelogd, klik dan hier om in te loggen.

€ 25,- per huishouden