Zaalplattegronden

Rabozaal

De Rabozaal (Grote Zaal) telt 880 stoelen. Bekijk hier de zaalplattegrond van de Rabozaal. Wij willen u er op wijzen dat in de Rabozaal de eerste 4 rijen van het balkon dichter bij het podium zijn dan de laatste 4 rijen in de zaal. Indien u last heeft van hoogtevrees is het bestellen van kaarten op het balkon, in verband met de hoogte van het bakon, niet aan te raden.

De Rabozaal (Grote Zaal) kent een evenzijde en een onevenzijde die in het midden bij elkaar komen. De evenzijde telt dus stoelnummers 2, 4, 6 enz. en de onevenzijde 1, 3, 5 enz. Stoelnummers met bijvoorbeeld 31 en 33 zitten naast elkaar.

Middenzaal

De Middenzaal heeft een capaciteit van 300 stoelen. Het is een zaal met een vlakke vloer en een tribune vanwaar u op het podium neerkijkt. Bekijk hier de plattegrond van de Middenzaal.
De Middenzaal kent een evenzijde en een onevenzijde die in het midden bij elkaar komen. De evenzijde telt dus stoelnummers 2, 4, 6 enz. en de onevenzijde 1, 3, 5 enz. Stoelnummers met bijvoorbeeld 6 en 8 zitten naast elkaar.