PodiumPas

Met dit maandelijkse abonnement kunt u voor € 35,00 per maand onbeperkt naar voorstellingen en concerten bij de deelnemende podia. PodiumPas is dé kans om verrast, geraakt, geïnspireerd, geroerd, overdonderd en vertederd te worden door al het moois dat de podiumkunsten in Nederland te bieden hebben.

De PodiumPas is bij Schouwburg Hengelo inzetbaar bij professionele voorstellingen die plaatsvinden in de Middenzaal of de Rabozaal (voorstellingen op andere locaties zijn uitgesloten), mits niet uitverkocht. Dit geldt niet voor (culturele) verhuringen en voorstellingen waarbij de kaartverkoop door derden wordt verzorgd.

Op www.podiumpas.nl leest u alles over de aanschaf van de PodiumPas. Reeds een PodiumPas in uw bezit? Hieronder leest u de antwoorden op de meest gestelde vragen:

Hoe kan ik als PodiumPashouder kaarten reserveren?
U kunt kaarten reserveren door contact op te nemen met de theaterkassa. Deze is geopend van maandag t/m vrijdag van 12.00 uur tot 16.00 uur en bereikbaar via 074 255 67 89 en info@schouwburghengelo.nl. U mag vanaf 30 dagen voor aanvang van de voorstelling een reservering plaatsen. Online reserveren met uw PodiumPas is helaas nog niet mogelijk.

Wanneer kan ik mijn kaarten afhalen?
Met de PodiumPas gereserveerde kaarten kunt u op de avond (of middag) van de voorstelling afhalen aan de kassa tot uiterlijk 30 minuten voor aanvang. Vergeet niet om uw PodiumPas mee te nemen.

Kan ik ook uitverkochte voorstellingen bezoeken?
Nee, de PodiumPas is alleen inzetbaar bij niet-uitverkochte voorstellingen. Op onze website is de status van een voorstelling inzichtelijk. Staat er geen bestelknop, maar uitverkocht of wachtlijst? Dan zijn er geen kaarten meer beschikbaar.

Op de middag/avond van de voorstelling kunt u eventueel vanaf 60 minuten voor aanvang ter plaatse informeren of er nog kaarten beschikbaar zijn gekomen.

PodiumPas start op 1 november, kan ik mijn reeds gekochte kaarten voor de maand november en daarna omwisselen?
Reguliere tickets omruilen voor een podiumpasticket is niet mogelijk. De reguliere annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing: per kaart wordt €2,50 annuleringskosten in rekening gebracht en het resterende bedrag wordt omgezet in digitaal tegoed.