The Green Room

Kom langs bij het theatercafé van Schouwburg Hengelo voor een kopje koffie met een stukje gebak, een lekkere lunch of een borrel. De lunch wordt verzorgd door de medewerkers van de JP van den Bent stichting. Deze stichting helpt mensen die ondersteuning kunnen gebruiken, zodat zij volwaardig kunnen meedraaien in de maatschappij. De stichting doet dat onder andere door geschikte werkplekken te creëren, zoals in het Theatercafé van Schouwburg Hengelo. Zowel de bediening als de bereiding van de lunch is in handen van cliënten en begeleiders van JP van den Bent.

Lunch Try Out 
The Green Room staat bekend om haar try-out! Een overheerlijke, veelzijdige proeverij à € 9,50 die regelmatig varieert. Ook vegetarisch verkrijgbaar. Op dit moment bestaat de try-out uit:

  • Tomatensoep (met breekbrood en kruidenboter)

  • Panini met mozzarella, tomaat en pesto

  • Broodje met huisgemaakte eiersalade met spekjes en bosui

  • Huisgemaakt saucijzenbroodje met rundergehakt
  • Salade met feta, gemengde sla, honing-mosterdsaus en croutons

Reserveer de try-out online en krijg € 2,00 korting!

A la carte lunch
Onze lunchkaart varieert per maand en hangt samen met de Try Out Lunch. Alle  gerechten van de Try Out Lunch zijn ook in een grote uitvoering te bestellen!

Openingstijden
The Green Room is maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. De keuken is tussen 11:00 en 15:00 uur open voor lunch. Reserveren is aanbevolen.  
Op zaterdagen zijn wij geopend van 12.00 tot 16.00 uur voor koffie, thee en iets lekkers. Daarnaast kan er op de laatste zaterdag van de maand ook geluncht worden.

De activiteiten van de medewerkers van JP van den Bent zijn ook te volgen via social media.
Facebookpagina: The Green Room Hengelo
Instagram: @the.greenroom.hengelo

Nieuw toegevoegd aan het assortiment: diverse zoetigheden en taarten
Monchoutaart met naar keuze een kersen- of aardbeientopping €16,50
Appeltaart met rozijnen €12,50
Ook lekker: arretjescake (heel of per plak), bastognebonbons of een schaal met mini-gebakjes (keuze: appel-havermout plaatkoek, monchoubootjes, arretjescake, noten-boterkoek, bastognebonbons).

High tea (to go) met diverse hartige en zoete hapjes €19,95 p.p.
De high tea is gevuld met heerlijke hartige hapjes zoals saucijzenbroodjes, vegetarische (bladerdeeg) hapjes, een seizoensoepje, pizzaatjes, hartige wraps en caprese spiesjes. Ook zitten er zoetigheden in zoals Bastogne bonbons, brownies, diverse soorten fudge, scones en pindarotsjes.

Al deze lekkernijen worden zelf gemaakt door de medewerkers van de JP van den Bent stichting. LET OP: deze zoetigheden dienen minimaal 3 werkdagen van tevoren besteld te worden. Dit kan telefonisch via 074-2558222 of per mail via thegreenroom@jpvandenbent.nl.