The Green Room

TERRAS GEOPEND!
Sinds 28 april is het terras van theatercafé The Green Room weer open. Het terras is maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 16:00 uur geopend. Reserveren van zitplaatsen kan telefonisch (via 074-2558222), maar u kunt ook gewoon langskomen om te kijken of er plek is en aan de deur reserveren.

Theatercafé The Green Room
Kom langs bij het theatercafé van Schouwburg Hengelo voor een kopje koffie met een stukje gebak, een lekkere lunch of een borrel. De lunch wordt verzorgd door de medewerkers van de JP van den Bent stichting. Deze stichting helpt mensen die ondersteuning kunnen gebruiken, zodat zij volwaardig kunnen meedraaien in de maatschappij. De stichting doet dat onder andere door geschikte werkplekken te creëren, zoals in het Theatercafé van Schouwburg Hengelo. Zowel de bediening als de bereiding van de lunch is in handen van cliënten en begeleiders van JP van den Bent.

Op de lunchkaart vindt u verse soepen, broodjes en salades. Bovendien zijn de gerechten vanwege het maatschappelijke karakter van de stichting zeer aantrekkelijk geprijsd. Ook zelfgemaakt gebak  en een high tea staan op de kaart.

Bekijk hier de lunchkaart.

Afhaal- en bezorgservice
Vanwege de coronamaatregelen is het restaurant tijdelijk gesloten. Maar dit betekent niet dat u de lekkere lunch van de cliënten van de JP van den Bent moet missen! JP van den Bent is een afhaal- en bezorgservice voor lunch en gebak begonnen. Benieuwd welke gerechten u kunt bestellen? Bekijk hier de bestelpagina. Bezorging en afhalen kan van maandag t/m vrijdag van 11:00 tot 15:00 uur. Bezorging is alleen mogelijk in de gemeente Hengelo, met uitzondering van postcode 7554.

Reguliere openingstijden
Het theatercafé is maandag tot en met vrijdag geopend van 10:00 tot 16:00 uur. De keuken is tussen 12:00 en 15:00 uur open voor lunch. Voorafgaand en na afloop van voorstellingen is The Green Room geopend voor een drankje. De ingang van The Green Room bevindt zich aan het Schouwburgplein. Vanwege de coronamaatregelen is het meubilair ruim opgesteld en geldt er een maximaal aantal bezoekers. Reserveren is niet verplicht, maar kan wel via 074-255 8222. Meer over de coronamaatregelen van The Green Room vindt u hier.

De activiteiten van de medewerkers van JP van den Bent zijn ook te volgen via social media.
Facebookpagina: The Green Room Hengelo
En sinds kort ook actief op Instagram: @the.greenroom.hengelo

Nieuw toegevoegd aan het assortiment: diverse zoetigheden en taarten
Monchoutaart met naar keuze een kersen- of aardbeientopping €10,-
Appeltaart met rozijnen €10,-
Cake in de smaken naturel, stroopwafel of appel €4,50
Chocolaatjes in diverse smaken: 8 stuks = € 2,50 / 16 stuks = € 4,50

High tea (to go) met diverse hartige en zoete hapjes €15,50 p.p.
De high tea is gevuld met heerlijke hartige hapjes zoals saucijzenbroodjes, vegetarische (bladerdeeg) hapjes, een seizoensoepje, pizzaatjes, hartige wraps en caprese spiesjes. Ook zitten er zoetigheden in zoals Bastogne bonbons, brownies, diverse soorten fudge, scones en pindarotsjes.

Al deze lekkernijen worden zelf gemaakt door de medewerkers van de JP van den Bent stichting. LET OP: deze zoetigheden dienen minimaal 3 werkdagen van tevoren besteld te worden. Dit kan telefonisch via 074-2558222 of per mail via thegreenroom@jpvandenbent.nl.