Vacatures Schouwburg Hengelo

Vacature horecamedewerker 

Schouwburg Hengelo is in 2001 gebouwd en heeft  3 zalen: een grote zaal met 880 stoelen, een vlakke vloer zaal met 300 stoelen en een filmzaal met 90 stoelen.  Elk jaar vinden er circa 700 activiteiten plaats: theatervoorstellingen filmvertoningen, congressen, politieke bijeenkomsten, bedrijfsfeesten, tentoonstellingen, lezingen etc. De organisatie telt 20 vaste medewerkers, circa 30 oproepkrachten en daarnaast nog een 15-tal vrijwilligers.

Wij zijn per direct op zoek naar:

HORECAMEDEWERKERS (OPROEPKRACHTEN) m/v

In deze functie ontvangt, begeleidt en bedient u gasten bij (theater)voorstellingen en (commerciële) verhuringen. U werkt afwisselend achter de bar, in de bediening, bij de kaartcontrole en de garderobe.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met ruime ervaring in de horeca, bij voorkeur in een soortgelijke organisatie. U bent service- en gastgericht, collegiaal en stressbestendig. Daarnaast bent u (ouder dan) 16 jaar, bereid om te werken in een wisselend rooster en zowel overdag, ’s avonds als in het weekend beschikbaar.

Wij bieden u een gezellig team in een afwisselende en levendige werkomgeving, met de mogelijkheid om minimaal 2 diensten per week te draaien gedurende het theaterseizoen.

Interesse?
Dan ontvangen we graag uw CV en een begeleidende mail. U kunt uw reactie sturen naar: Schouwburg Hengelo, t.a.v. dhr. R. Draaijer via r.draaijer@schouwburghengelo.nl. Voor meer informatie, kijk op www.schouwburghengelo.nl of neem contact op met Ruben Draaijer, manager horeca en sales, tel: 074-2556773.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature Assistent Hoofd Horeca

Schouwburg Hengelo is in 2001 gebouwd en heeft  3 zalen: een grote zaal met 880 stoelen, een vlakke vloer zaal met 300 stoelen en een filmzaal met 90 stoelen.  Elk jaar vinden er circa 700 activiteiten plaats: theatervoorstellingen filmvertoningen, congressen, politieke bijeenkomsten, bedrijfsfeesten, tentoonstellingen, lezingen etc. De organisatie telt 20 vaste medewerkers, circa 30 oproepkrachten en daarnaast nog een 15-tal vrijwilligers.

Wij zijn per direct op zoek naar een:

ASSISTENT HOOFD HORECA m/v
aantal uren in overleg, minimaal 24

Wat u kunt verwachten...

In deze functie bent u samen met de horecamanager verantwoordelijk voor de ontvangst, begeleiding en bediening van gasten bij (theater)voorstellingen en (commerciële) verhuringen. U ondersteunt de horecamanager in zijn taken. U geeft (mede) leiding aan het horecapersoneel bij (theater)voorstellingen en (commerciële) verhuringen. Daarbij werkt u doorgaans ook zelf operationeel mee met het horecateam. Ook assisteert u bij het uitvoeren van voorbereidende werkzaamheden, zoals het bijhouden van F&B voorraden, het inroosteren van personeel en het plaatsen van bestellingen bij verschillende leveranciers. Bij afwezigheid van de horecamanager vervangt u hem.

Wat wij vragen...

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een ervaren en gedreven horecakracht. U heeft de MHS of een vergelijkbare opleiding succesvol afgerond en beschikt bij voorkeur over diploma’s BHV en SVH.
Service en gastgerichtheid staan bij u hoog in het vaandel. U heeft een flexibele werkinstelling en bent bereid (vooral) in de avonduren en weekenden te werken. U beschikt over ruime leidinggevende ervaring in de horeca, bij voorkeur in een soortgelijke organisatie. Mensen aan wie u in het verleden leiding gaf, waarderen u om uw collegiale instelling. U heeft affiniteit met theater en podiumkunsten.

Wat wij bieden...

Deze afwisselende functie in een inspirerende werkomgeving valt in schaal 3 van de CAO Nederlandse Podia (per 1 juli 2020), maximaal € 2.585,- bruto per maand bij 36 uur (incl. onregelmatigheidstoeslag)

Interesse?
Dan ontvangen we graag uiterlijk zondag 4 juli uw CV en een begeleidende mail. U kunt uw reactie sturen naar: Schouwburg Hengelo, t.a.v. dhr. R. Boer via office@schouwburghengelo.nl. Voor meer informatie, kijk op www.schouwburghengelo.nl of neem contact op met Ruben Draaijer, manager horeca en sales, tel: 074-2556773.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature Stagiair(e) marketing

Schouwburg Hengelo is een in 2001 gebouwd theater (architect Jan Hoogstad) met 3 zalen: een grote zaal met 880 stoelen, een vlakke vloer zaal met 290 stoelen en een filmzaal met 90 stoelen. Dit seizoen staan 185 professionele voorstellingen, 35 schoolvoorstellingen, 50 amateurvoorstellingen en 170 filmvertoningen geprogrammeerd. Daarnaast wordt het gebouw intensief gebruikt voor commerciële activiteiten als congressen, trouwfeesten, productpresentaties en bedrijfsfeesten. Jaarlijks bezoeken 100.000 mensen de schouwburg. De organisatie telt 20 vaste medewerkers, circa 20 oproepkrachten en daarnaast nog een 15-tal vrijwilligers.

Schouwburg Hengelo zoekt een

Stagiair(e) marketing
0,8 à 1,0 fte (28,8 à 36 uur)

Op onze marketingafdeling is vanaf JANUARI 2022 weer plek voor een stagiair(e)!

Wat kun je verwachten…

In deze stage ben je werkzaam op de afdeling marketing. Verwacht wordt dat je meedenkt en -werkt aan marketingactiviteiten voor de diverse voorstellingen en evenementen in de schouwburg. Je werkzaamheden bestaan uit het bijhouden van de sociale media kanalen, website en het CRM systeem, maken van digitale nieuwsbrieven en mailingen, opvragen en archiveren van PR materiaal, actueel houden van poster- en flyermateriaal in en rondom de schouwburg en andere marketing en kantoor gerelateerde werkzaamheden.

Wat wij vragen

Wij zoeken een enthousiaste HBO of WO stagiair(e) met affiniteit met podiumkunsten die zelfstandig kan werken. Het is belangrijk dat je goed kunt schrijven, thuis bent in social media en gedegen kennis hebt van de MS Office programma’s Word en Excel. Voor deze stage ben je minimaal 4 dagen per week beschikbaar gedurende een periode van minimaal vijf maanden.

Wat wij bieden

Het betreft een afwisselende en leerzame stage in een inspirerende werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief. De stagevergoeding bedraagt € 150,- (netto) per maand bij fulltime en de mogelijkheid om gebruik te maken van de vrijkaarten regeling voor medewerkers van de schouwburg.

Interesse?

Dan ontvangen wij graag een CV en begeleidende brief. Je kunt de reactie sturen naar Danny Oonk (marketing manager): d.oonk@schouwburghengelo.nl of naar Schouwburg Hengelo, t.a.v. dhr. D. Oonk, Beursstraat 44, 7551 HV Hengelo.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------