Vacatures Schouwburg Hengelo

Vacature Stagiair(e) marketing

Schouwburg Hengelo is een in 2001 gebouwd theater (architect Jan Hoogstad) met 3 zalen: een grote zaal met 880 stoelen, een vlakke vloer zaal met 290 stoelen en een filmzaal met 90 stoelen. Dit seizoen staan 185 professionele voorstellingen, 35 schoolvoorstellingen, 50 amateurvoorstellingen en 170 filmvertoningen geprogrammeerd. Daarnaast wordt het gebouw intensief gebruikt voor commerciële activiteiten als congressen, trouwfeesten, productpresentaties en bedrijfsfeesten. Jaarlijks bezoeken 100.000 mensen de schouwburg. De organisatie telt 20 vaste medewerkers, circa 20 oproepkrachten en daarnaast nog een 15-tal vrijwilligers.

Schouwburg Hengelo zoekt een

Stagiair(e) marketing
0,8 à 1,0 fte (28,8 à 36 uur)

Op onze marketingafdeling is vanaf SEPTEMBER 2021 weer plek voor een stagiair(e)!

Wat kun je verwachten…

In deze stage ben je werkzaam op de afdeling marketing. Verwacht wordt dat je meedenkt en -werkt aan marketingactiviteiten voor de diverse voorstellingen en evenementen in de schouwburg. Je werkzaamheden bestaan uit het bijhouden van de sociale media kanalen, website en het CRM systeem, maken van digitale nieuwsbrieven en mailingen, opvragen en archiveren van PR materiaal, actueel houden van poster- en flyermateriaal in en rondom de schouwburg en andere marketing en kantoor gerelateerde werkzaamheden.

Wat wij vragen

Wij zoeken een enthousiaste HBO of WO stagiair(e) met affiniteit met podiumkunsten die zelfstandig kan werken. Het is belangrijk dat je goed kunt schrijven, thuis bent in social media en gedegen kennis hebt van de MS Office programma’s Word en Excel. Voor deze stage ben je minimaal 4 dagen per week beschikbaar gedurende een periode van minimaal vijf maanden.

Wat wij bieden

Het betreft een afwisselende en leerzame stage in een inspirerende werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief. De stagevergoeding bedraagt € 150,- (netto) per maand bij fulltime en de mogelijkheid om gebruik te maken van de vrijkaarten regeling voor medewerkers van de schouwburg.

Interesse?

Dan ontvangen wij graag een CV en begeleidende brief. Je kunt de reactie sturen naar Danny Oonk (marketing manager): d.oonk@schouwburghengelo.nl of naar Schouwburg Hengelo, t.a.v. dhr. D. Oonk, Beursstraat 44, 7551 HV Hengelo.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------