Hanne Arendzen, Reinier Bulder, Vincent Croiset, Tijn Docter, Ella van Drumpt, Willem Voogd e.a. - Van de koele meren des doods

Deel deze pagina
vr 26 okt 2018 - 20:00 uur - Rabozaal


Hedwig Marga de Fontayne, een jonge, gevoelige, intelligente vrouw uit een aristocratisch milieu, is op zoek naar de ware liefde.

Maar wat is dat? De kunstenaar die zij meer als vriend ziet? Haar echtgenoot, die slechts een platonische relatie met haar wil? In de hoop innerlijke rust te vinden, blijft zij zoeken naar de man die haar de zin in het leven terug kan geven en moeder kan maken.

1e rang:   € 27,50

Deze voorstelling is een bewerking van de Nederlandse literaire klassieker van Frederik van Eeden uit 1900, tijdloos en meeslepend.

De cast bestaat uit o.a. Hanne Arendzen, die zich eerder bewees in de titelrol van ‘Eline Vere’ en recent geprezen werd voor haar rol in ‘Vele hemels boven de zevende’ en Willem Voogd, bekend van zijn rol als Mees Kees.

‘Hanne Arendzens Hedwig trilt en zindert van hoop, verliefdheid en levenslust. Geef die vrouw een Theo d’Or’ (Volkskrant)

Bij deze voorstelling wordt een inleiding gegeven. Deze kost € 2,50 en begint om 19:00 uur. De inleiding kunt u aanvinken in het bestelproces.

So Nice Theaterdiner

Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

1e rang :   € 27,50   Normaal tarief
2e rang :   € 24,50   Normaal tarief
3e rang :   € 22,00   Normaal tarief
4e rang :   € 19,00   Normaal tarief
Top rang :   € 30,00   Normaal tarief
1e rang:   € 27,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Toneelgroep Oostpool  Allemaal Mensen | UMUNTU  vr 18 okt 2019 - 20:30 uur - Middenzaal Toneel
mugmetdegoudentand  seks(e)(n)  za 14 dec 2019 - 20:30 uur - Middenzaal Toneel
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden