A Night of Queen with Joseph Clark - The Music of Queen

Deel deze pagina
za 25 nov 2017 - 20:00 uur - Rabozaal

De Amerikaanse zanger Joseph Clark wordt internationaal geprezen om de verbluffende gelijkenis tussen zijn zang en die van Freddie Mercury.

1e rang:   € 29,50

‘The Music of Queen’ met de Amerikaanse zanger Joseph Clark wordt internationaal geprezen om de verbluffende gelijkenis tussen zijn zang en die van Freddie Mercury. Joseph Clark’s band bestaat uit een uitgelezen selectie topmusici uit Zuid-Afrika.

In 2011 zagen 30.000 bezoekers in het Gelredome Joseph Clark en zijn band en sindsdien heeft Nederland de zanger in zijn hart gesloten.

‘The Music of Queen’ roept op spectaculaire wijze de muziek en de sfeer van Queen op met hits als ‘Don’t Stop Me Now’, ‘Somebody To Love’, ‘We Are The Champions’, ‘Radio Ga Ga’, ‘I Want To Break Free’ en natuurlijk ‘Bohemian Rhapsody’.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

1e rang :   € 29,50   Normaal tarief
2e rang :   € 26,50   Normaal tarief
3e rang :   € 23,50   Normaal tarief
4e rang :   € 20,50   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner - The Music of Queen

So Nice Theaterdiner - The Music of Queen

za 25 nov 2017 - 18:00 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 19,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 29,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Dana Winner  Uit Bewondering  do 01 mrt 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
The Best of Britain  The 4th!  vr 02 mrt 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden