Met o.a. Roland van der Horst - Symphonic Rock Night

Deel deze pagina
za 31 mrt 2018 - 20:00 uur - Rabozaal

Tijdens de ‘Symphonic Rock Night’ nemen twaalf doorgewinterde topmuzikanten onder leiding van presentator/ leadzanger Roland van der Horst het publiek mee op een reis door die tijd.

1e rang:   € 23,50

Yes, Camel, Pink Floyd, Genesis en Supertramp; de symfonische rock van deze bands ontstond in de jaren ‘70. Tijdens de ‘Symphonic Rock Night’ nemen twaalf doorgewinterde topmuzikanten onder leiding van presentator/ leadzanger Roland van der Horst het publiek mee op een reis door die tijd. Met songs als ‘Comfortably Numb’ van Pink Floyd, ‘Cinema Show’ van Genesis en ‘Fools Ouverture’ van Supertramp.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 23,50   Normaal tarief
2e rang :   € 21,00   Normaal tarief
3e rang :   € 18,50   Normaal tarief
4e rang :   € 16,00   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner - Symphonic Rock Night

So Nice Theaterdiner - Symphonic Rock Night

za 31 mrt 2018 - 18:00 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 19,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 23,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

The Best of Britain  The 4th!  vr 02 mrt 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
  The Johnny Cash Roadshow  zo 11 mrt 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden