Pink Project - Pink Floyd's Essentials

Deel deze pagina
vr 29 mrt 2019 - 20:00 uur - Rabozaal


Pink Floyd heeft wat af geëxperimenteerd met hun muziek. En dat pakte wonderbaarlijk goed uit, want de band bracht ons parels als ‘The Dark Side Of The Moon’, ‘Wish You Were Here’ en natuurlijk ‘The Wall’.

1e rang:   € 27,50

Pink Project brengt al ruim twintig jaar ‘The Ultimate Tribute’ en zorgt ervoor dat de psychedelische, progressieve rockmuziek van Pink Floyd voortleeft. Dit theaterseizoen brengt Pink Project de ‘Part 2’ van hun huidige tour, waarbij de mooiste songs uit het omvangrijke oeuvre voorbij zullen komen.

Met een overweldigende podiumact brengt Pink Project de passie en energie van de legendarische rockgroep Pink Floyd terug op het podium, met prachtige visuals, een geweldige lichtshow en een fantastisch geluid!

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

1e rang :   € 27,50   Normaal tarief
2e rang :   € 24,50   Normaal tarief
3e rang :   € 22,00   Normaal tarief
4e rang :   € 19,00   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner

So Nice Theaterdiner

vr 29 mrt 2019 - 17:45 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 21,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 27,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

DI-RECT  Rolling With The Punches theatertour 2018  za 16 feb 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Theaterkoor Multiple Noise  "En ... leefden ze nog lang en gelukkig?"  vr 15 mrt 2019 - 20:00 uur - Middenzaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden