Richard Groenendijk - Om alles! (reprise)

Deel deze pagina
wo 01 mei 2019 - 20:00 uur - Rabozaal


Richard Groenendijk is één van de meest complete theaterpersoonlijkheden van Nederland. Na een uitstapje met een orkest, verschillende tv-programma’s, waaronder zijn eigen zaterdagavondshow bij RTL 4, is Richard Groenendijk terug waar hij op zijn allerbest is; in het theater!

1e rang:   € 19,50

Ruim anderhalf uur lang een aaneenschakeling van hilarische verhalen, opzienbarende ontboezemingen en smakelijke types. Richard heeft een grote mond, maar een klein hartje. Hij ontziet niets of niemand en zeker niet zichzelf.

“Groenendijk creëert een sfeer waarbij zijn gehoor als het ware bij hem op de koffie is. Een volkomen ontwapenende gastheer bij wie je je thuis voelt.” (...) In ‘Om alles!’ bewijst Richard Groenendijk met zijn authentieke stijl tot de grote komieken van ons land te behoren.” ***** (AD)

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

Deze voorstelling is ook te zien:
za           16-2-2019            ZINiN Nijverdal, klik hier
vr            22-2-2019            De Reggehof Goor, klik hier

1e rang :   € 19,50   Normaal tarief
2e rang :   € 17,50   Normaal tarief
3e rang :   € 15,50   Normaal tarief
4e rang :   € 13,50   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner

So Nice Theaterdiner

wo 01 mei 2019 - 17:45 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 21,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 19,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

BNNVARA Leids Cabaret Festival  Finalistentour 2019  vr 24 mei 2019 - 20:30 uur - Middenzaal Cabaret
Najib Amhali  Waar was ik?  za 07 sep 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden