Naturally 7 - Nieuwe show

Deel deze pagina
za 11 nov 2017 - 20:00 uur - Rabozaal

De Amerikaanse zangsensatie Naturally 7 overtuigt het publiek met hun ‘Vocal Play’ waarmee ze meerstemmige zang naar een ongekend niveau brengen!

1e rang:   € 29,50

De Amerikaanse zangsensatie Naturally 7 overtuigt het publiek met hun ‘Vocal Play’ waarmee ze meerstemmige zang naar een ongekend niveau brengen! Vocal Play gaat veel verder dan a capella en human beatboxing. De leden van Naturally 7 bootsen met hun stem tal van muziekinstrumenten na en klinken hiermee als een fantastische band, letterlijk niet van echt te onderscheiden. U weet niet wat u hoort!

Op 16 maart 2016 voor het eerst in Hengelo en door het publiek met gemiddeld een 9,6 beoordeeld en niet alleen als beste concert van het seizoen, maar zelfs als allerbeste theaterproductie van het hele seizoen 2015-2016. Voor iedereen die het toen heeft gemist. En natuurlijk voor iedereen die er toen ook al bij was!

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 29,50   Normaal tarief
2e rang :   € 26,50   Normaal tarief
3e rang :   € 23,50   Normaal tarief
4e rang :   € 20,50   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner

So Nice Theaterdiner

za 11 nov 2017 - 18:00 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 19,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 29,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Macca - The Concert  Celebrating the Music of Paul McCartney  wo 31 jan 2018 - 20:00 uur - Middenzaal Muziek
Sarah Jane vs Shishani Vranckx  Thijs Borsten Daagt uit  do 15 feb 2018 - 20:00 uur - Middenzaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden