Noam Vazana - NANI - innemend en exotisch

Deel deze pagina
wo 21 nov 2018 - 20:00 uur - Middenzaal


Ze speelde op festivals als North Sea Jazz, Music Meeting en Jazzahead, had een hit op iTunes met haar album en de Volkskrant noemde het bezoeken van haar show ‘een must’: het gaat Noam Vazana voor de wind.

1e rang:   € 17,50

Met haar nieuwste formatie ‘Nani’ presenteert ze nu het album Andalusian Brew met een lange tournee door de VS, Canada en Europa. ‘Nani’ is een ‘progressief Ladino-ensemble’ dat de Sefardische, Arabische, Noord-Afrikaanse muziek en jazz vermengt op een warme en hedendaagse manier. Met een verzameling van gitaren, uds, een ewi (electronic wind instrument), elektronica en Vazana’s hypnotiserende stem is Nani een frisse bries in het muzieklandschap.

TIP: bestel de Serie Kamermuziek voor slechts € 90,00 en krijg toegang tot maar liefst 9 concerten.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

1e rang :   € 17,50   Normaal tarief
1e rang :   € 7,50   CJP / Jeugd
2e rang :   € 15,50   Normaal tarief
2e rang :   € 6,50   CJP / Jeugd

So Nice Theaterdiner

So Nice Theaterdiner

wo 21 nov 2018 - 17:45 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 21,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 17,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Ensemble De Nootzaak  Koning, keizer, admiraal  zo 14 okt 2018 - 16:00 uur - Waterstaatskerk Klassiek
Nino Gvetadze  Pianorecital  zo 11 nov 2018 - 16:00 uur - Waterstaatskerk Klassiek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden