Kinderen voor Kinderen, Doe-middag (4-12jaar)

Deel deze pagina
zo 02 apr 2017 - 13:30 uur - Rabozaal

♫ Gek op zingen en dansen? En krijg je geen genoeg van de hits van Kinderen voor Kinderen? Kom dan naar De Kinderen voor Kinderen Doe-middag 2017! ♫

1e rang:   € 24,50

VARA’s Kinderen voor Kinderen wil kinderen én hun ouders graag laten zien hoe leuk zingen en dansen kan zijn. Daarvoor organiseert het succesvolle kinderkoor een gezellige Doe-middag. Wil jij ook lekker meezingen en –swingen met de hits van Kinderen voor Kinderen? Dan is deze Doe-middag in het Rabotheater echt iets voor jou, je vriendjes en vriendinnetjes en misschien wel je hele familie!

Samen met een coach volg je een route van zang- en dansworkshops met dé choreografen van Kinderen voor Kinderen. Je kunt decors schilderen, muziek maken en workshops volgen om net zo te leren zingen en dansen als de kinderen van het bekendste kinderkoor van Nederland. En wil je een handtekening ? Ook dat kan tijdens de meet & greet! Als klap op de vuurpijl is een spetterend optreden van hét Kinderen voor Kinderen koor. 

De titel van deze Doe-middag is ‘Voor altijd jong!’, de titel van nieuwste cd van Kinderen voor Kinderen en het thema van de Kinderboekenweek.

Let op
Voor dit programma hebben ouders ook een kaartje nodig. Een deel van het programma vindt plaats in de grote zaal en een deel van het programma bestaat uit het volgen van diverse workshops. Volwassenen zijn natuurlijk ook welkom, maar alleen in het gezelschap van kinderen.

Zelf meedoen en een prijs winnen?

OPEN OKIDO PODIUM
Heb jij een bijzonder talent? Of kun jij iets wat niemand anders kan? Laat het aan ons zien op het Open Okido Podium bij de Doe-middag van Kinderen voor Kinderen! Dansen, zingen, tappen, voorlezen, acrobatiek of goochelen: alles mag! Win de Gouden Okido en doe mee bij de show van Kinderen van Kinderen! Meer informatie...

Instructie pdf openen

Kidsproof

1e rang:   € 24,50   Normaal tarief
1e rang:   € 24,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Studio 100  Bumba in Dromenland (2+)  za 15 apr 2017 - 14:00 uur - Rabozaal Jeugd
Furtjuh  Alles voor de views!  wo 25 okt 2017 - 15:30 uur - Rabozaal Jeugd / Familie
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden