Steve Harley & Cockney Rebel - in concert

Deel deze pagina
do 24 jan 2019 - 20:00 uur - Rabozaal


De muziek van Steve Harley & Cockney Rebel is bij vlagen exotisch en curieus met de meest uiteenlopende invloeden, van klassieke muziek tot progrock. Van het tijdloze 'Sebastian' tot het tien minuten durende duistere epos 'Death Trip': briljant en verrassend.

En nu in Schouwburg Hengelo!

1e rang:   € 31,50

Cockney Rebel met zanger Steve Harley was naast bijvoorbeeld T. Rex en Roxy Music, één van de meest creatieve Britse bands uit de glamrockperiode.

Steve Harley creëerde met 'Make Me Smile (Come Up And See Me)' een wereldwijde klassieker die elk jaar in de hoogste regionen van de Top 2000 terug te vinden is.

So Nice Theaterdiner

Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

1e rang :   € 31,50   Normaal tarief
2e rang :   € 28,00   Normaal tarief
3e rang :   € 25,00   Normaal tarief
4e rang :   € 22,00   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner

So Nice Theaterdiner

do 24 jan 2019 - 17:45 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 21,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 31,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Hadewych Minis  Minis Plus  za 15 dec 2018 - 20:30 uur - Middenzaal Cabaret
Philippe Elan vs María Marín  De Uitdaging  za 12 jan 2019 - 20:30 uur - Middenzaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden