Theaterschool Luna - Het meisje met de zwavelstokjes

Deel deze pagina
za 22 dec 2018 - 19:00 uur - Rabozaal


Theaterschool Luna biedt jeugd en kinderen alles aan op het gebied van zang, dans en acteren. Schouwburg Hengelo biedt hen deze maand een podium met de klassieker ‘Het meisje met de zwavelstokjes’.

1e rang:   € 17,50

Er was eens een meisje met de naam Anne Zwavelstok. In het jaar 1900 woonde ze met haar ouders en oma in een klein dorpje. Ze hadden niet veel, maar ze hadden het goed.

Het is bijna Kerst. De kerstboom wordt versierd en de straten zijn gevuld met lichtjes. Maar wie loopt daar, zonder muts en op blote voeten? Het is Anne Zwavelstok, koud en hongerig. Wat is er met haar gebeurd?

De entreeprijs is inclusief garderobe en exclusief drankje.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

1e rang :   € 17,50   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner

So Nice Theaterdiner

za 22 dec 2018 - 16:45 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 21,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 17,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Hengelose Revue  Inpakken en wegwezen  vr 08 feb 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Regionaal
Twents Theater By Stork Nus  Bloedheet!  vr 05 apr 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Regionaal
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden