Samba Salad - Het Griezelkabinet (5+)

Deel deze pagina
zo 23 okt 2016 - 14:30 uur - Middenzaal


Heksen, spoken, monsters en andere duistere zaken die het daglicht niet kunnen verdragen, de nieuwe voorstelling van het bonte gezelschap Samba Salad is niet voor watjes. De durf-spieren worden getraind met gruwelijk geestige spannende liedjes, filmfragmenten en verhalen voor iedereen vanaf 5 jaar.

1e rang:   € 9,50

De familie Zwavelzuur, drie plaaggeesten die uit de boekenkast zijn gekropen, vindt het heerlijk om mensen bang te maken. Maar Bart-Jan is nergens bang voor, zegt hij. De griezelfamilie voelt zich uitgedaagd en heeft het op hem gemunt. Ze zijn vast beraden hun 'nieuwe prooi' de stuipen op het lijf te jagen. Maar of het ze zal lukken is nog de vraag. Hij laat zich namelijk niet zo snel kisten...

Kippenvel en huiver uit het griezelkabinet van Paul van Loon, Sjoerd Kuyper, Jacques Vriens, Theo Olthuis, Hans Hagen en Herman Link. De muziek is geïnspireerd op tango-, blues-, flamenco-, pop- en klassieke thema’s. De aanstekelijke composities en arrangementen van Herman Link, Ton Nieuwenhuizen en Arturo Ramón zijn sfeervol en filmisch gebracht.

Durf jij bloed te drinken als een vampier of te raden wat er verstopt zit in de glibberige voelbakken? De foyer wordt omgetoverd tot een echte ‘griezelfoyer’.

TIP: bestel de Serie Jeugdvoorstellingen 6-8 jaar voor slechts € 21,00.

1e rang :   € 9,50   Normaal tarief
2e rang :   € 8,50   Normaal tarief
1e rang:   € 9,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

HNTJong  De Gebroeders Leeuwenhart (8+)  vr 25 okt 2019 - 19:30 uur - Middenzaal Jeugd
Introdans  GRUPO SPORTIVO  za 26 okt 2019 - 19:30 uur - Rabozaal Dans
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden