Fuad Hassen - Held

Deel deze pagina
vr 09 mrt 2018 - 20:30 uur - Middenzaal

In zijn nieuwe show ‘Held’ neemt Fuad u mee in een wereld waarin bijzaken grote betekenis krijgen en hoofdzaken er niet meer toe doen.

1e rang:   € 15,00

De dagbladen waren lovend over het succesvolle debuutprogramma van Fuad Hassen, met als resultaat drie- en viersterrenrecensies. Met zijn bijna tastbare charme, sterke grappen en goed opgebouwde verhaal, heeft Fuad de harten van het theaterpubliek gestolen.

In zijn nieuwe show ‘Held’ neemt Fuad u mee in een wereld waarin bijzaken grote betekenis krijgen en hoofdzaken er niet meer toe doen. Na ‘Held’ weet u niet meer wat u nou wel of niet moet geloven. Maar één ding is zeker: voortaan brengt het eten van een appel u voorgoed terug naar de avond dat u de show van Fuad zag!

De pers over 'Held'
"...Op deze moment toont Hassen dat hij een getalenteerd comedian is." (NRC)
"Behalve verhalen vertellen blijkt Hassen ook heel aardig te pantomimen en overtuigende, kritisch gekozen typetjes neer te zetten." (Theaterkrant)

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

Deze voorstelling is ook te zien:
2 maart 2018 | Wilminktheater Enschede | Klik hier

1e rang :   € 15,00   Normaal tarief
2e rang :   € 13,50   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner - Fuad Hassen

So Nice Theaterdiner - Fuad Hassen

vr 09 mrt 2018 - 18:30 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 19,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 15,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Paulien Cornelisse  Om mij moverende redenen  do 15 mrt 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Preview  Preview Seizoen 2018-2019  di 10 apr 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Diversen
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden