Bodil de la Parra, Nadja Hüpscher en Esther Scheldwacht - Gouwe Pinda's

Deel deze pagina
do 21 dec 2017 - 20:30 uur - Middenzaal

Na het succesvolle ‘Ouwe pinda’s’ zijn Bodil de la Parra en Nadja Hüpscher opnieuw te zien in het theater met de nieuwe voorstelling Gouwe Pinda’s van Rudolphi Producties, dit keer bijgestaan door Esther Scheldwacht.

1e rang:   € 18,50

Na het succesvolle ‘Ouwe Pinda’s’ zijn Bodil de la Parra en Nadja Hüpscher opnieuw te zien in het theater, dit keer bijgestaan door Esther Scheldwacht.

De Indische zussen Nonni (79), Son (71) en Titi (75), slijten hun dagen in een serviceflat. Met hun ingesleten gewoontes en vast gegroeide verhoudingen, leven ze onafscheidelijk van elkaar in een tropische cocon. Nonni komt al jaren niet buiten, Son is ziekelijk afhankelijk van haar zussen en Titi gaat binnenkort trouwen met André. Maar dan moet eerst zijn vrouw nog even overlijden.
Een tragikomisch portret van drie zussen die niet alleen worstelen met zichzelf en met elkaar, maar ook met hun koloniale achtergrond en verleden.

‘Briljant in de manier waarop ze haar zussen liefheeft en veracht’ - Theaterkrant
'Vooral door het aanstekelijke samenspel - dan weer fijnbesnaard, dan weer lekker grof aangezet - blijft het intrigeren.' - Het Parool

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.


1e rang :   € 18,50   Normaal tarief
2e rang :   € 16,50   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner - Gouwe Pinda's

So Nice Theaterdiner - Gouwe Pinda's

do 21 dec 2017 - 18:30 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 19,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 18,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Bram van der Vlugt, Nettie Blanken, Bart Klever en Malou Gorter  Mooi weer vandaag  vr 20 apr 2018 - 20:30 uur - Middenzaal Toneel
Dood Paard en Adelheid+Zina  Matglazen Vensters  za 28 apr 2018 - 20:30 uur - Middenzaal Toneel
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden