Het Laagland - Gewoon Held (8+)

Deel deze pagina
za 23 feb 2019 - 19:30 uur - Middenzaal


‘Gewoon Held’ is een energieke en kleurrijke voorstelling waarin vier superhelden proberen gewoon te zijn. Gewoon heel gewoon te zijn.

1e rang:   € 9,50

Vier superhelden zijn er helemaal klaar mee. Voorgoed. Vanaf nu moet de wereld zich zelf maar redden. De vier gooien hun heldenkostuums uit en schudden alle megakrachten en superskills van zich af. Weg met die hoge lat, die prestatiedwang! Deze vier willen alleen nog maar gewóón zijn. Gewone mensen, met normale krachten en normale gedachten. Dat je dan niet altijd de beste bent: heerlijk! Niet alles kunt: super, man! Maar dan blijkt de overgang van held naar ‘gewoon’ toch niet zo makkelijk…

Na het succesvolle ‘Joris en de drakentemmers’ brengt Het Laagland deze heldhaftige voorstelling, voor alle helden van 8 tot 108.

TIP: bestel de Serie Jeugdvoorstellingen (8-12 jaar), voor slechts € 24,00 en krijg toegang tot maar liefst 3 voorstellingen.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

1e rang :   € 9,50   Normaal tarief
2e rang :   € 8,50   Normaal tarief
1e rang:   € 9,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Meneer Monster  Rovers (try-out) (3+)  za 14 sep 2019 - 15:00 uur - Middenzaal Jeugd
Kim van Zeben  Eendje (4+)  zo 27 okt 2019 - 14:30 uur - Middenzaal Jeugd
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden