BNNVARA Leids Cabaret Festival - Finalistentour 2018

Deel deze pagina
wo 23 mei 2018 - 20:00 uur - Middenzaal


Ontdek de grote nieuwe namen van de Nederlandse cabaretwereld! Sinds 1978 is het BNNVARA Leids Cabaret Festival een van de belangrijkste lanceerplatforms voor jong cabarettalent.

1e rang:   € 15,00

Op zaterdag 17 februari vond de finale van de 40e editie van het Leids Cabaret Festival plaats. Juryprijswinnaar Farbod Moghaddam, publieksprijswinnaar Kasper van der Laan en het cabarettrio Jeroens Clan maken na een ijzersterke finale in de Leidse Schouwburg nog één keer een flinke ereronde en trekken het land in. Nu zonder de zenuwen van de finale. Tijdens de Finalistentour 2018 krijg je de kans om zelf hun talent te ervaren.

Sinds 1978 is het BNNVARA Leids Cabaret Festival een vooraanstaand podium voor jong cabarettalent. Gevestigde namen als Lebbis & Jansen, Najib Amhali, Wim Helsen, Paulien Cornelisse en Tim Fransen zijn hier hun carrière begonnen. En zo staan ook de finalisten van 2018 in de startblokken. Mis hun eerste optredens niet!

Farbod Moghaddam (winnaar juryprijs) uit Den Haag speelt: Gelukstreffer
Uit het juryrapport: “Farbod heeft de jury bij elk optreden opnieuw ontroerd. Niemand anders dan hij kan ons dit verhaal vertellen. Hij heeft een eigen stem en een eigen blik op de wereld. Hij is goed in doordenkgrappen en zet het publiek vaak op het verkeerde been. Zijn show is intelligent, verrassend en hijzelf is 'heel erg schattig'.”

Kasper van der Laan (winnaar publieksprijs) uit Amsterdam speelt: Gewapend Karton
Uit het juryrapport: “Als je Kasper op het podium ziet, weet je dat het klopt. (…) Zijn programma 'Gewapend karton' heeft vaart en snelle grappen. (…) Kasper weet ook op een behendige manier met het publiek om te gaan.”

Jeroens Clan (Jip de Poorter, Bram Kroon en Matthias Tuns) uit Best speelt: Het gaat toch helemaal nergens meer over
Uit het juryrapport: “Ze weten ongelooflijk slim de zaal te bespelen en maken van hun half uur een feestje waarbij iedereen – dom of intelligent, randstad of provincie – is uitgenodigd. Alle smaken en meningen worden op deze manier prettig uitgespeeld en lichtvoetig op de hak genomen.”

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 15,00   Normaal tarief
2e rang :   € 13,50   Normaal tarief
1e rang:   € 15,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Najib Amhali  Waar was ik?  wo 04 sep 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Lenette van Dongen  Paradijskleier  vr 04 okt 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden