Rabotheater Open Podium Twente 2017 - Finale Rabotheater Open Podium Twente 2017

Deel deze pagina
za 20 mei 2017 - 19:30 uur - Rabozaal Vrije Zit

Het Rabotheater Open Podium is een talentenjacht in alle theatergenres waarbij zowel aanstormend als gevestigd talent zich kan presenteren op een professioneel podium. Het Rabotheater Open Podium Twente wordt mede mogelijk gemaakt door de Stichting 4 Oost, en dus door de Provincie Overijssel. Prijzen worden beschikbaar gesteld door Businessclub Podion.

Geen rang (vrije zit):   € 7,50

In 2017 vindt de 14e editie van het Rabotheater Open Podium Twente plaats. De beoordeling wordt gedaan door een vakjury en door het publiek. Het Rabotheater Open Podium Twente wordt mede mogelijk gemaakt door de Stichting 4 Oost, en dus door de Provincie Overijssel.

Tijdens de Voorrondes in maart heeft het publiek bepaald welke van de 72 acts naar de Halve Finales op 8 en 9 april gaan. Ook in de Halve Finales had het publiek weer een grote stem en bepaalde deels wie de finalisten zijn geworden van dit regionale evenement.

Stemmen

Er zullen 13 acts optreden tijdens de finale. U als publiek bepaalt tijdens de finale wie de Publieksprijzen wint. Tijdens de kaartcontrole bij binnenkomst van de Grote Zaal ontvangt u een stemformulier. Middels dit stemformulier stemt u op 3 acts.

Let op: De stemmen gelden alleen wanneer u alle optredens gezien heeft. Het is dan ook niet de bedoeling dat het publiek tijdens de Finale in- en uitloopt. Deelnemers, laatkomers en gasten die eerder de zaal verlaten mogen dus niet stemmen.

Optreden tijdens stemmen tellen

Na alle optredens is er een tweede pauze, waarin alle stemmen worden geteld en er een optreden van de HGV Walljumpers is te zien. Na dit optreden wordt de uitslag op het toneel bekend gemaakt.

Prijzen

Businessclub Podion stelt prijzen beschikbaar voor de, door de vakjury aangewezen, winnaars. De deelnemer die als derde eindigt ontvangt € 500,-, voor de deelnemer die 2e wordt is € 1.000,- gereserveerd en de winnaar ontvangt € 2.500,-, een fraaie wisselbeker en natuurlijk eeuwige roem! Inschrijving start vanaf januari 2018 via de website. Alle prijzen worden beschikbaar gesteld door Businessclub Podion.

Tickets

Tijdens de Finale is er ‘vrije zit’, wat inhoudt dat het publiek zelf een plek in de zaal kan kiezen.  De entreeprijs is inclusief garderobe en exclusief drankje.

Wie zullen er zaterdag het Rabotheater Open Podium Twente 2017 winnen? Vertel het ons op FacebookTwitter of Instagram: #ROPT17 #openpodiumtwente

Powered by Podion.

Geen rang (vrije zit):   € 7,50   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 7,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Tribute to Elvis Presley  We Remember Elvis Presley  do 08 jun 2017 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Karin Bloemen  Volle Bloei  vr 09 jun 2017 - 20:00 uur - Rabozaal Show
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden