Meneer Monster - De Waanzinnige Boomhut (5+)

Deel deze pagina
zo 25 feb 2018 - 14:30 uur - Middenzaal


Helaas, deze voorstelling is momenteel uitverkocht. Het gebeurt echter regelmatig dat er kort van tevoren nog weer enkele kaarten beschikbaar komen. Plaatst u zich op de wachtlijst, dan benaderen we u op het moment dat er kaarten vrijkomen. NB: voeg voor een goede bereikbaarheid uw telefoonnummer toe aan uw accountgegevens.

1e rang:   € 11,50

‘De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen’ is in Nederland één van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Meneer Monster, bekend van o.a. ‘De Gruffalo’ en ‘De fantastische Meneer Vos’, zet zijn tanden in dit totaal losgeslagen verhaal. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan? Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd en hebben ze deze bestseller omgetoverd tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij.

Een echte Meneer Monster productie voor zowel jong als oud!

"Gaan! Niet twijfelen. Gaan." (Musicalnieuws.nl)

"Meneer Monster en CDP Theater Producties zijn de uitdaging aangegaan om deze hilarische chaos van een verhaal in een verhaal, in de schijnwerkelijkheid van theater te plaatsen. Die uitdaging is subliem gelukt" ***** (Theaterparadijs)

"Na een uur in deze volkomen geschifte theaterboomhut stuitert jong en oud met een grote grijns op het gezicht de zaal uit." **** (Theaterkrant.nl)

Toneelworkshop

Doe ook mee aan de toneelworkshop voor kinderen van 5 t/m 8 jaar! In deze workshop ga je een uur lang lekker toneelspelen onder begeleiding van een theaterdocent. Heb jij net zoveel fantasie als in het verhaal van de Waanzinnige Boomhut ? Kom dan spelen en ervaar net als de acteurs uit de voorstelling hoe het is om je in te leven in een vliegende kat, reuzengorilla of…..weet jijzelf nog een gek dier of personage? Aan het einde van de workshop willen je ouders vast zien wat je hebt geoefend! De workshop begint om 13.15 uur en kost slechts € 3,50. U kunt de workshop  gemakkelijk reserveren in het bestelproces.

TIP: bestel de Serie Jeugdvoorstellingen (6-8 jaar), voor slechts € 24,00 en krijg toegang tot maar liefst 3 voorstellingen.

Deze voorstelling is ook te zien:
17 september 2017 | Wilminktheater Enschede | Klik hier
18 maart 2018 | ZINiN Nijverdal | Klik hier

1e rang :   € 11,50   Normaal tarief
1e rang :   € 8,50   CJP / Jeugd
2e rang :   € 10,00   Normaal tarief
2e rang :   € 7,50   CJP / Jeugd
1e rang:   € 11,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

BonteHond  Pak 'm (3-6 jaar)  zo 17 feb 2019 - 14:00 uur - Middenzaal Jeugd
Peppa Pig  Verrassingsfeest! (2+)  zo 24 feb 2019 - 11:00 uur - Rabozaal Jeugd
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden