Macca - The Concert - Celebrating the Music of Paul McCartney

Deel deze pagina
wo 31 jan 2018 - 20:00 uur - Middenzaal


Bijna vijftig jaar muzikale hoogtepunten van poplegende Paul Mc-Cartney passeren de revue in de theatershow ‘Macca: The Paul McCartney Story’. Met in de hoofdrol Emanuele Angeletti, bekend van de spraakmakende West End musical ‘Let it be’.

1e rang:   € 23,00

Bijna vijftig jaar muzikale hoogtepunten van poplegende Paul Mc-Cartney passeren de revue in de theatershow ‘Macca: The Paul McCartney Story’. Met in de hoofdrol Emanuele Angeletti, bekend van de spraakmakende West End musical ‘Let it be’. Angeletti vertolkt de muziek zo authentiek, dat het publiek zich bij een concert van de echte McCartney waant. Emanuele Angeletti leerde als rechtshandige zelfs linkshandig bas spelen om de popster zo natuurgetrouw mogelijk neer te zetten.

Een theatershow die zijn gelijke niet kent, met authentieke kostuums uit de hoogtijdagen van McCartney en The Beatles, een uitgebreide band en een ijzersterke cast van West End musicalsterren als John Brosnan en Luke Roberts. Geniet o.a. van 'Band on the Run', 'Let it Be' en 'Live and Let Die'.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 23,00   Normaal tarief
2e rang :   € 20,50   Normaal tarief
1e rang:   € 23,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Ellen ten Damme  Paris - Berlin  wo 24 okt 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
De Nieuwe Oost  Het Wilde Oosten  do 15 nov 2018 - 20:30 uur - Concordia - ENSCHEDE Dans
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden