Macca - The Concert - Celebrating the Music of Paul McCartney

Deel deze pagina
wo 31 jan 2018 - 20:00 uur - Middenzaal

Bijna vijftig jaar muzikale hoogtepunten van poplegende Paul Mc-Cartney passeren de revue in de theatershow ‘Macca: The Paul McCartney Story’. Met in de hoofdrol Emanuele Angeletti, bekend van de spraakmakende West End musical ‘Let it be’.

1e rang:   € 23,00

Bijna vijftig jaar muzikale hoogtepunten van poplegende Paul Mc-Cartney passeren de revue in de theatershow ‘Macca: The Paul McCartney Story’. Met in de hoofdrol Emanuele Angeletti, bekend van de spraakmakende West End musical ‘Let it be’. Angeletti vertolkt de muziek zo authentiek, dat het publiek zich bij een concert van de echte McCartney waant. Emanuele Angeletti leerde als rechtshandige zelfs linkshandig bas spelen om de popster zo natuurgetrouw mogelijk neer te zetten.

Een theatershow die zijn gelijke niet kent, met authentieke kostuums uit de hoogtijdagen van McCartney en The Beatles, een uitgebreide band en een ijzersterke cast van West End musicalsterren als John Brosnan en Luke Roberts. Geniet o.a. van 'Band on the Run', 'Let it Be' en 'Live and Let Die'.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 23,00   Normaal tarief
2e rang :   € 20,50   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner - Macca

So Nice Theaterdiner - Macca

wo 31 jan 2018 - 18:00 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 19,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 23,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Het Valerius Ensemble  Poëzie, muziek en film  za 27 jan 2018 - 14:30 uur - Middenzaal Klassiek
Noa Wildschut (viool) en Yoram Ish-Hurwitz (piano)  Wonderkind, supertalent?  zo 11 feb 2018 - 16:00 uur - Waterstaatskerk Klassiek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden