Arnout van den Bossche - Burn-out voor beginners

Deel deze pagina
vr 23 mrt 2018 - 20:30 uur - Middenzaal


Arnout had een rotbaan. Hij werkte dertien jaar als consultant en haalde daar totaal geen voldoening uit. "Het was verschrikkelijk. Ik was de hele dag aan het vergaderen en ’s avonds schreef ik rapporten. Die stuurde ik altijd door naar mijn collega’s, maar ik wist zeker dat nooit iemand ze las. Op een gegeven moment was ik er zo klaar mee, dat ik middenin een verslag schreef: ‘als je dit leest, loop dan morgen tijdens de vergadering een rondje om de tafel’. De volgende dag vroeg ik dan of ze het hadden gelezen, waarop iedereen volmondig ‘ja’ antwoordde. Maar toen ik zei dat ze dan nu in actie moesten komen, reageerde niemand…"

1e rang:   € 16,50

Als je denkt dat jij het slecht getroffen hebt op je werk, kom dan zeker kijken naar ‘Burnout voor Beginners’ van Arnout van den Bossche.

Nadat hij eerder in ‘De Relatiefluisteraar’ tal van huwelijken in Vlaanderen en Nederland heeft gered, zet Arnout van den Bossche zich nu geheel belangeloos in voor de strijd tegen werkstress. Daartoe laat de Vlaamse cabaretier zich inspireren door de tijd dat hij als ingenieur werkte in het bedrijfsleven. Met herkenbare grafieken en schema’s staat hij stil bij absurde situaties op het werk. Situaties die bij veel mensen leiden tot totale verbijstering en grote spanning. Arnout legt uit, relativeert en stelt gerust. Geen beter medicijn tegen werkstress dan deze voorstelling van burn-out preventie dokter Arnout van den Bossche!

Inclusief gratis tips hoe, zonder noemenswaardige inspanning, medewerker van de maand te worden!

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 16,50   Normaal tarief
2e rang :   € 14,50   Normaal tarief
1e rang:   € 16,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Hadewych Minis  Minis Plus  za 15 dec 2018 - 20:30 uur - Middenzaal Cabaret
Rayen Panday  Fenomeen  vr 11 jan 2019 - 20:30 uur - Kulturhus Denekamp Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden