Arnout van den Bossche - Burn-out voor beginners

Deel deze pagina
vr 23 mrt 2018 - 20:30 uur - Middenzaal

Als je denkt dat jij het slecht getroffen hebt op je werk, kom dan zeker kijken naar ‘Burnout voor Beginners’ van Arnout van den Bossche.

1e rang:   € 16,50

Als je denkt dat jij het slecht getroffen hebt op je werk, kom dan zeker kijken naar ‘Burnout voor Beginners’ van Arnout van den Bossche.

Nadat hij eerder in ‘De Relatiefluisteraar’ tal van huwelijken in Vlaanderen en Nederland heeft gered, zet Arnout van den Bossche zich nu geheel belangeloos in voor de strijd tegen werkstress. Daartoe laat de Vlaamse cabaretier zich inspireren door de tijd dat hij als ingenieur werkte in het bedrijfsleven. Met herkenbare grafieken en schema’s staat hij stil bij absurde situaties op het werk. Situaties die bij veel mensen leiden tot totale verbijstering en grote spanning. Arnout legt uit, relativeert en stelt gerust. Geen beter medicijn tegen werkstress dan deze voorstelling van burn-out preventie dokter Arnout van den Bossche!

Inclusief gratis tips hoe, zonder noemenswaardige inspanning, medewerker van de maand te worden!

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang:   € 16,50   Normaal tarief
2e rang:   € 14,50   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner - Burn-out voor beginners

So Nice Theaterdiner - Burn-out voor beginners

vr 23 mrt 2018 - 18:30 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 19,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 16,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Maarten van Rossem  'Glossy' professor met een loepzuivere blik  wo 20 dec 2017 - 20:30 uur - Middenzaal Cabaret
Enge Buren  Vreemde Vogels  wo 07 feb 2018 - 20:30 uur - Middenzaal Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden