ABBA Gold - The Concert Show (reprise)

Deel deze pagina
vr 11 mei 2018 - 20:00 uur - Rabozaal

Kent u ze nog: 'Waterloo', ‘Mamma Mia’, ‘Fernando’, ‘Super Trouper’ en ‘Dancing Queen’? Het theaterconcert van ‘ABBA Gold’, is een muzikaal eerbetoon aan de legendarische Zweedse band ABBA.

1e rang:   € 29,50

Op 6 april 1974 won ABBA namens Zweden het Eurovisie Songfestival met het nummer ‘Waterloo’. Het was voor Agnetha, Björn, Benny en Anni-Frid het begin van een carrière die door weinig andere popgroepen is overtroffen. Jarenlang zongen ze de ene hit na de andere naar de toppen van de internationale hitparades. Kent u ze nog: ‘Mamma Mia’, ‘Fernando’, ‘Super Trouper’ en ‘Dancing Queen’? Het theaterconcert van ‘ABBA Gold’, is een muzikaal eerbetoon aan de legendarische Zweedse band. Deze oor- en oogstrelende show laat de jaren zeventig en tachtig helemaal herleven. Alles uit de muzikale glitter en glamourwereld van weleer komt weer boven: de laklaarzen met de plateauzolen, de roterende spiegelbollen en de kleurrijke glitterkostuums. En dat door een van ’s werelds beste ABBA tribute bands: ABBA Gold!

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

www.nl.abbagold.de 

1e rang :   € 29,50   Normaal tarief
2e rang :   € 26,50   Normaal tarief
3e rang :   € 23,50   Normaal tarief
4e rang :   € 20,50   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner - ABBA Gold

So Nice Theaterdiner - ABBA Gold

vr 11 mei 2018 - 17:45 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 19,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 29,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Her Majesty  Marrakesh Express  za 28 apr 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
The Analogues  The White Album (reprise)  di 09 okt 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden