Wij zoeken nieuwe horecamedewerkers 01-07-2021

Schouwburg Hengelo is in 2001 gebouwd en heeft  3 zalen: een grote zaal met 880 stoelen, een vlakke vloer zaal met 300 stoelen en een filmzaal met 90 stoelen.  Elk jaar vinden er circa 700 activiteiten plaats: theatervoorstellingen filmvertoningen, congressen, politieke bijeenkomsten, bedrijfsfeesten, tentoonstellingen, lezingen etc. De organisatie telt 20 vaste medewerkers, circa 30 oproepkrachten en daarnaast nog een 15-tal vrijwilligers.

Wij zijn per direct op zoek naar:

HORECAMEDEWERKERS (OPROEPKRACHTEN) m/v

In deze functie ontvangt, begeleidt en bedient u gasten bij (theater)voorstellingen en (commerciële) verhuringen. U werkt afwisselend achter de bar, in de bediening, bij de kaartcontrole en de garderobe.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met ruime ervaring in de horeca, bij voorkeur in een soortgelijke organisatie. U bent service- en gastgericht, collegiaal en stressbestendig. Daarnaast bent u (ouder dan) 16 jaar, bereid om te werken in een wisselend rooster en zowel overdag, ’s avonds als in het weekend beschikbaar.

Wij bieden u een gezellig team in een afwisselende en levendige werkomgeving, een hoger loon dan de horeca CAO, prettige werkomstandigheden en werktijden, met de mogelijkheid om minimaal 2 diensten per week te draaien gedurende het theaterseizoen.

Interesse?
Dan ontvangen we graag uw CV en een begeleidende mail. U kunt uw reactie sturen naar: Schouwburg Hengelo, t.a.v. dhr. R. Draaijer via r.draaijer@schouwburghengelo.nl. Voor meer informatie, kijk op www.schouwburghengelo.nl of neem contact op met Ruben Draaijer, manager horeca en sales, tel: 074-2556773.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Gevolgen aangekondigde maatregelen 26 novemberHet was onvermijdelijk: de hele samenleving wordt geconfronteerd met extra maatregelen. De consequenties zijn groot. Wij zullen alle bezoekers met kaarten voor voorstellingen tot 19 december persoonlijk informeren. De geplande activiteiten van dit weekend (26, 27 en 28 november) gaan door met inachtneming van de geldende maatregelen. Blijf gezond en hopelijk tot snel!
Coronatoegangsbewijs (met QR-code & ID-bewijs) nodig voor het bezoeken van Schouwburg HengeloVoor het bezoeken van Schouwburg Hengelo is voor bezoekers van 13 jaar en ouder een coronatoegangsbewijs met QR-code nodig. Daarnaast moet ook een ID-bewijs worden getoond bij de toegangscontrole.
Wij zoeken nieuwe horecamedewerkersSchouwburg Hengelo is op zoek naar horecamedewerkers.