Wij zoeken nieuwe horecamedewerkers 01-07-2021

Schouwburg Hengelo is in 2001 gebouwd en heeft  3 zalen: een grote zaal met 880 stoelen, een vlakke vloer zaal met 300 stoelen en een filmzaal met 90 stoelen.  Elk jaar vinden er circa 700 activiteiten plaats: theatervoorstellingen filmvertoningen, congressen, politieke bijeenkomsten, bedrijfsfeesten, tentoonstellingen, lezingen etc. De organisatie telt 20 vaste medewerkers, circa 30 oproepkrachten en daarnaast nog een 15-tal vrijwilligers.

Wij zijn per direct op zoek naar:

HORECAMEDEWERKERS (OPROEPKRACHTEN) m/v

In deze functie ontvangt, begeleidt en bedient u gasten bij (theater)voorstellingen en (commerciële) verhuringen. U werkt afwisselend achter de bar, in de bediening, bij de kaartcontrole en de garderobe.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met ruime ervaring in de horeca, bij voorkeur in een soortgelijke organisatie. U bent service- en gastgericht, collegiaal en stressbestendig. Daarnaast bent u (ouder dan) 16 jaar, bereid om te werken in een wisselend rooster en zowel overdag, ’s avonds als in het weekend beschikbaar.

Wij bieden u een gezellig team in een afwisselende en levendige werkomgeving, met de mogelijkheid om minimaal 2 diensten per week te draaien gedurende het theaterseizoen.

Interesse?
Dan ontvangen we graag uw CV en een begeleidende mail. U kunt uw reactie sturen naar: Schouwburg Hengelo, t.a.v. dhr. R. Draaijer via r.draaijer@schouwburghengelo.nl. Voor meer informatie, kijk op www.schouwburghengelo.nl of neem contact op met Ruben Draaijer, manager horeca en sales, tel: 074-2556773.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Bereikbaarheid Schouwburg Hengelo zomerperiode 2021In de zomerperiode is Schouwburg Hengelo beperkt bereikbaar. De kassa is gesloten van 12 juli t/m 22 augustus. Het kantoor is gesloten van 26 juli t/m 22 augustus. Maandag 23 augustus zijn zowel de kassa als het kantoor weer telefonisch bereikbaar.
Wij zoeken nieuwe horecamedewerkersSchouwburg Hengelo is opzoek naar horecamedewerkers.
Goed nieuws! We mogen weer openZojuist is tijdens de persconferentie van het kabinet aangekondigd dat de theaters vanaf 5 juni weer open mogen.