Koop nu uw kaarten voor seizoen 2023-2024! 09-05-2023

Donderdag 11 mei startte de kaartverkoop voor ons nieuwe seizoen en het gaat hard! De oudejaars-reünie van Lebbis en Janssen, het theaterconcert van Racoon en ook Wat Als van Claudia de Breij blijken echte hardlopers. De nieuwste voorstelling van 'Even tot hier'-fenomenen Van der Laan en Woe is inmiddels uitverkocht en ook voor Youp van 't Hek zijn nu de allerlaatste kaarten in de verkoop.

Wilt u ook kaarten bestellen voor deze of één van de andere 170 voorstellingen? Dat kan online  of bij onze theaterkassa. Deze is maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur geopend en telefonisch bereikbaar via 074 2556789.

PS: Wordt u ook Vriend?
Draagt u Schouwburg Hengelo een warm hart toe en wilt u onze theateractiviteiten ondersteunen? Word dan Vriend van Schouwburg Hengelo voor slechts € 27,50 per huishouden, per jaar! Onze vriendschap biedt u vele voordelen.  <<< Ja, ik word vriend >>>


« Naar het nieuwsoverzicht

Nieuws

ZomersluitingSchouwburg Hengelo is in verband met de zomervakantie gesloten van maandag 15 juli t/m zondag 1 september. Ook zijn er gedurende deze periode geen exposities van SchouwArt.
Recordaantal bezoekers voor Schouwburg HengeloMet ruim 76.000 bezoekers bij de professionele theatervoorstellingen had de Hengelose schouwburg een recordaantal bezoekers in 2023-2024, het hoogste aantal sinds de kredietcrisis zo’n 15 jaar geleden. Theaterbezoek zit weer in de lift, blijkt ook uit de voorverkoopcijfers van het nieuwe theaterseizoen.
Schouwburg Hengelo en JP van den Bent stichting nemen afscheid van elkaarSinds 2017 waren de cliënten van de JP van den Bent, de vaste gezichten in de daghoreca van Schouwburg Hengelo. Op werkdagen werden in The Green Room, zoals het theatercafé heet, de lekkerste lunches, taarten en high teas bereid. Per 19 juli komt er een einde aan deze samenwerking.