Koop nu uw kaarten voor seizoen 2023-2024! 09-05-2023

Donderdag 11 mei startte de kaartverkoop voor ons nieuwe seizoen en het gaat hard! De oudejaars-reünie van Lebbis en Janssen, het theaterconcert van Racoon en ook Wat Als van Claudia de Breij blijken echte hardlopers. De nieuwste voorstelling van 'Even tot hier'-fenomenen Van der Laan en Woe is inmiddels uitverkocht en ook voor Youp van 't Hek zijn nu de allerlaatste kaarten in de verkoop.

Wilt u ook kaarten bestellen voor deze of één van de andere 170 voorstellingen? Dat kan online  of bij onze theaterkassa. Deze is maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur geopend en telefonisch bereikbaar via 074 2556789.

PS: Wordt u ook Vriend?
Draagt u Schouwburg Hengelo een warm hart toe en wilt u onze theateractiviteiten ondersteunen? Word dan Vriend van Schouwburg Hengelo voor slechts € 27,50 per huishouden, per jaar! Onze vriendschap biedt u vele voordelen.  <<< Ja, ik word vriend >>>


« Naar het nieuwsoverzicht

Nieuws

Trots: Holland's Got Talent finalisten IRON wo 27 maart opnieuw bij ons te zien!Dansgroep IRON uit Hengelo staat door hun succesvolle deelname aan Holland's Got Talent op de kaart! Vorige maand danste het gezelschap in onze schouwburg hun debuutvoorstelling Aandacht. Op woensdag 27 maart is de voorstelling opnieuw bij ons te zien!
Dagboek van een Dorpskoor tot en met 3 december te zien in Enschede!Na volle kerkbanken in Haarle en Bentelo, wordt tot slot de Mariakerk in Enschede omgetoverd tot een sfeervol podium voor een onvergetelijke theatrale belevenis in de donkere dagen voor kerst: de unieke muziektheaterproductie Dagboek van een Dorpskoor! Komt u ook kijken?