Koop nu uw kaarten voor seizoen 2023-2024! 09-05-2023

Donderdag 11 mei startte de kaartverkoop voor ons nieuwe seizoen en het gaat hard! De oudejaars-reünie van Lebbis en Janssen, het theaterconcert van Racoon en ook Wat Als van Claudia de Breij blijken echte hardlopers. De nieuwste voorstelling van 'Even tot hier'-fenomenen Van der Laan en Woe is inmiddels uitverkocht en ook voor Youp van 't Hek zijn nu de allerlaatste kaarten in de verkoop.

Wilt u ook kaarten bestellen voor deze of één van de andere 170 voorstellingen? Dat kan online  of bij onze theaterkassa. Deze is maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur geopend en telefonisch bereikbaar via 074 2556789.

PS: Wordt u ook Vriend?
Draagt u Schouwburg Hengelo een warm hart toe en wilt u onze theateractiviteiten ondersteunen? Word dan Vriend van Schouwburg Hengelo voor slechts € 27,50 per huishouden, per jaar! Onze vriendschap biedt u vele voordelen.  <<< Ja, ik word vriend >>>


« Naar het nieuwsoverzicht

Nieuws

Prestigieuze Colombina voor Urmie Plein!Urmie Plein viel tijdens het Gala van het Nederlands Theater in de prijzen voor haar rol in het bijzondere Ik zeg toch sorry van Raymi Sambo Maakt en Theatergroep Aluin! Plein ontving de Colombina, de prijs voor de meest indrukwekkende vrouwelijke bijrol.
Hengelose dansgroep IRON in halve finale Holland's Got Talent!Afgelopen vrijdagavond kreeg Hengelose dansgroep IRON de felbegeerde Golden Buzzer van jurylid Dan Karaty in het nieuwe seizoen van Holland’s Got Talent! Wilt u dit bijzondere gezelschap live zien? Op 4, 5 en 6 oktober staat IRON op onze planken!
Hart van Zuid FestivalZaterdag 23 september is iedereen welkom op het gratis Hart van Zuid Festival! Een interactieve dag vol muziek, theater, installaties, crossmedia, exposities en creatieve workshops bij de creatieve broedplaats Oogst!