Shrek de Musical | za 12 + zo 13 april 2025 10-04-2024

Shrek de Musical komt naar Hengelo! Op zaterdag 12 en zondag 13 april 2025 staat de bekende knorrige groene oger op onze planken. De kaartverkoop is nu gestart. En goed om te weten: jeugd t/m 16 jaar bezoekt deze voorstelling gratis! Vanzelfsprekend dienen ook de gratis tickets vooraf gereserveerd te worden.  

Vanaf komen seizoen mogen kinderen gratis naar Schouwburg Hengelo!
Hier leest u er meer over.


« Naar het nieuwsoverzicht

Nieuws

Nieuwe exploitant The Green Room HengeloOp vrijdag 19 juli is The Green Room voor het laatst geopend onder leiding van JP van den Bent Stichting. Eelko Blankenstein is de nieuwe exploitant. De heropening staat gepland voor eind augustus.
ZomersluitingSchouwburg Hengelo is in verband met de zomervakantie gesloten van maandag 15 juli t/m zondag 1 september. Ook zijn er gedurende deze periode geen exposities van SchouwArt.
Recordaantal bezoekers voor Schouwburg HengeloMet ruim 76.000 bezoekers bij de professionele theatervoorstellingen had de Hengelose schouwburg een recordaantal bezoekers in 2023-2024, het hoogste aantal sinds de kredietcrisis zo’n 15 jaar geleden. Theaterbezoek zit weer in de lift, blijkt ook uit de voorverkoopcijfers van het nieuwe theaterseizoen.