Nieuwe expositie SchouwArt 24-05-2024

SchouwArt is hét kunstpodium van Hengelo. De stichting wil kunst toegankelijk maken voor iedereen. SchouwArt biedt een podium voor fotografie, film en video, schilderijen, objecten, installaties, performances, design en grafische vormgeving. De exposities zijn elke woensdag, vrijdag en zaterdag gratis te bezichtigen van 12.00 tot 16.00 uur.

Nu te zien:

De Muren
Sulaiman Ali
Titel: Mystieke kleuren

De Wand
Hans Bouma
Titel: Moments

Het Scherm
Elise van der Linden
Titel: Strata

De Vide
Susanne Sørensen
Titel: Living Communities

De Vensters
Roel Dikken
Fabian Floor
Titel: Rekbare tijd

De Galerie
Henriëtte Tavenier
Titel: Wandering


« Naar het nieuwsoverzicht

Nieuws

Nieuwe exploitant The Green Room HengeloOp vrijdag 19 juli is The Green Room voor het laatst geopend onder leiding van JP van den Bent Stichting. Eelko Blankenstein is de nieuwe exploitant. De heropening staat gepland voor eind augustus.
ZomersluitingSchouwburg Hengelo is in verband met de zomervakantie gesloten van maandag 15 juli t/m zondag 1 september. Ook zijn er gedurende deze periode geen exposities van SchouwArt.
Recordaantal bezoekers voor Schouwburg HengeloMet ruim 76.000 bezoekers bij de professionele theatervoorstellingen had de Hengelose schouwburg een recordaantal bezoekers in 2023-2024, het hoogste aantal sinds de kredietcrisis zo’n 15 jaar geleden. Theaterbezoek zit weer in de lift, blijkt ook uit de voorverkoopcijfers van het nieuwe theaterseizoen.