In gesprek met de kunstenaars 08-01-2023

SchouwArt is hét kunstpodium van Hengelo. De stichting wil kunst toegankelijk maken voor iedereen. SchouwArt biedt een podium voor fotografie, film en video, schilderijen, objecten, installaties, performances, design en grafische vormgeving.

De exposities zijn elke woensdag, vrijdag en zaterdag gratis te bezichtigen van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdagen vindt er om 14.00 uur een rondleiding plaats. De rondleiding kost € 4,50 incl. een kop koffie/thee en wat lekkers in The Green Room. Vaak is daar één van de exposerende kunstenaars bij aanwezig.

Boek hier uw rondleiding op een datum naar keuze.


« Naar het nieuwsoverzicht

Nieuws

Bijgeboekt: BOUKE ROCKS ELVISHet kan u bijna niet zijn ontgaan: Bouke Scholten gooit hoge ogen met ElvisMatters in het tv-programma The Tribute - Battle of the Bands. Komend seizoen kunt u ze live beleven in Hengelo!
Mugmetdegoudentand stopt!Donderdag 30 maart ontvangen wij onze vaste bespeler mugmetdegoudentand voor de allerlaatste keer op onze planken. Het eigenzinnige Amsterdamse theatergezelschap houdt helaas na dit seizoen op te bestaan. The Making of Soros the Musical zal de laatste Mug-productie zijn.
Wij zoeken nieuwe horecamedewerkers!Schouwburg Hengelo is op zoek naar horecamedewerkers.