Najib Amhali | di 5, wo 6 + do 7 november 20.00 uur 21-05-2024

Vier het met ons mee! De jubileumshow 30 jaar on stage van Najib Amhali. In zijn nieuwe show kijkt Najib terug op zijn leven; een Hollywood verhaal in Nederland: van een flat in Krommenie tot de Ziggo Dome in Amsterdam! U wordt getrakteerd op nieuwe verhalen en personages, maar ook op de scènes en typetjes die Najib beroemd hebben gemaakt. Najib, hij is er weer helemaal!

Let op: Max. 4 kaarten per persoon.


« Naar het nieuwsoverzicht

Nieuws

ZomersluitingSchouwburg Hengelo is in verband met de zomervakantie gesloten van maandag 15 juli t/m zondag 1 september. Ook zijn er gedurende deze periode geen exposities van SchouwArt.
Recordaantal bezoekers voor Schouwburg HengeloMet ruim 76.000 bezoekers bij de professionele theatervoorstellingen had de Hengelose schouwburg een recordaantal bezoekers in 2023-2024, het hoogste aantal sinds de kredietcrisis zo’n 15 jaar geleden. Theaterbezoek zit weer in de lift, blijkt ook uit de voorverkoopcijfers van het nieuwe theaterseizoen.
Schouwburg Hengelo en JP van den Bent stichting nemen afscheid van elkaarSinds 2017 waren de cliënten van de JP van den Bent, de vaste gezichten in de daghoreca van Schouwburg Hengelo. Op werkdagen werden in The Green Room, zoals het theatercafé heet, de lekkerste lunches, taarten en high teas bereid. Per 19 juli komt er een einde aan deze samenwerking.