Denden & Zero Dance Theatre - Oasis

za 26 okt. 2024 - 20:30 uur - Middenzaal - Dans

In het meeslepende Oasis gaat Zero Dance Theatre op zoek naar de innerlijke oase: een plek waar we onszelf kunnen zijn en tot rust kunnen komen. Een belangrijke plek, want vrij jezelf kunnen zijn en jezelf kunnen uiten, lijkt steeds lastiger te worden in deze tijd.

In een wereld waarin we voortdurend in contact staan met elkaar, lijken verdeeldheid en individualisme alleen maar toe te nemen. We staan soms lijnrecht tegenover elkaar, schuwen onderlinge dialoog, zijn reactief en raken verbitterd. Elk mens is anders, maar we willen allemaal onszelf kunnen zijn, op een veilige en geborgen plek.

Oasis laat het publiek nadenken: wat is jouw oase in deze wereld? Een enerverende ervaring die essentiële vragen stelt in een tijd van groeiende sociale complexiteit.

Inleiding
Bij deze voorstelling wordt een inleiding gegeven. Deze kost €2,50, begint om 19:30 uur en kunt u aanvinken in het bestelproces. Vrienden van Schouwburg Hengelo kunnen inleidingen gratis bijwonen, maar dienen deze wel te reserveren bij hun boeking. De korting wordt vervolgens automatisch toegekend. 

Tip: bestel de Danspas en bezoek 14 dansvoorstellingen voor slechts € 127,50!

1e rang:   € 19,50

Artistiek leider/choreograaf Denden Karadeniz is begonnen als breakdancer. Na het afronden van zijn studie aan de dansacademie heeft hij zijn training voortgezet in Los Angeles en Australië, waar hij zich heeft verdiept in de combinatie van breakdance en hedendaagse dans. Denden heeft zijn vernieuwende visie vertoond aan het grote publiek tijdens The Ultimate Dance Battle, So You Think You Can Dance en Time to Dance. Ook was hij in de theaters te vinden met verschillende urban en moderne dansgezelschappen. Met zijn roots in de urban battle scene, commerciële ervaring op televisie en zijn liefde voor theater draagt hij zijn visie verder met zijn eigen dansgezelschap Zero Dance Theatre.

Zero Dance Theatre is het eerste urban contemporary dansgezelschap van Nederland. Zij brengen een unieke mix van diverse dansstijlen en dansachtergronden die samenkomen in een zeer fysiek bewegingsidioom.

Hoe bestelt u ‘Jeugd t/m 16 jaar gratis’ kaarten?

Bestellen via de website

  1. Druk op de knop ‘Bestellen’ op de voorstellingspagina op de website;
  2. Geef aan hoeveel kaarten u in totaal wilt reserveren door in het blokje te typen of te scrollen met de pijltjes;
  3. Selecteer of u zelf plaatsen wilt kiezen of kies voor best beschikbare plaatsen en reserveer uw stoelen;
  4. Vul de verdeling van uw kaarten in, het systeem past de totaalprijs aan en maakt de verdeling in reguliere (volwassen) kaarten en jeugd t/m 16 jaar gratis kaarten;
  5. Plaats uw bestelling in de winkelwagen en volg de verdere stappen om af te rekenen en om uw kaarten te ontvangen.

Bestellen via de theaterkassa

  • Kaarten zijn ook telefonisch te bestellen bij de kassa via 074 255 67 89 of aan de balie tijdens de openingstijden: maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur.

Spelregels Jeugd t/m 16 jaar gratis

  • Als het jeugd t/m 16 jaar gratis tarief geldt, dan staat dit expliciet vermeld bij de voorstelling;
  • Er is slechts 1 voorwaarde: er moet minimaal 1 betalende volwassene mee als begeleiding, dit is ook de reden waarom er altijd 1 kaartje op het reguliere tarief blijft staan in het bestelsysteem;
  • Wilt u met meer dan 10 personen/kinderen komen? Dan is reserveren niet mogelijk via de website. U kunt in dat geval contact opnemen met de theaterkassa om de kaarten te reserveren.

Wij adviseren u om altijd vooraf (gratis) kaarten te reserveren om zeker te zijn van een plaats in de zaal. Daarnaast vragen we de bezoekers om de leeftijdsindicatie in acht te nemen en geen kinderen mee te nemen die jonger zijn.

1e rang :   € 19,50   Normaal tarief
1e rang :   € 0,00   Jeugd t/m 16 jaar
2e rang :   € 17,50   Normaal tarief
2e rang :   € 0,00   Jeugd t/m 16 jaar

Inleiding Oasis

Inleiding Oasis

za 26 okt. 2024 - 19:30 uur

Inleiding

'Met een choreografie die je moeiteloos je besef van tijd doet verliezen, wil Karadeniz onderzoeken hoe het verleden onze keuzes van vandaag en morgen beïnvloedt.' ★★★★ | de Volkskrant

'Het is onmogelijk om geen kinesthetische ervaring te hebben in de publieksstoel en bewondering te hebben voor waar de lichamen van de performers toe in staat zijn.'  | Theaterkrant

1e rang:   € 19,50

Anderen bestelden ook

Panama Pictures  Tipping Point  za 12 okt. 2024 - 20:30 uur - Middenzaal Dans
Rhythm of the Dance  25 years The Christmas Show  za 28 dec. 2024 - 20:00 uur - Rabozaal Dans