Kerkhof & Kerkhof - Een levendige avond over De Overgang (reprise)

za 28 sep. 2024 - 19:30 uur - Rabozaal - Theaterspecial

1,3 miljoen Nederlandse vrouwen zijn in de overgang, het onderwerp ‘leeft’ ontzettend. De overgang duurt gemiddeld 7 jaar. Dat is dus tobben geblazen voor de vrouwen (en hun partners).

Manon en Mieke Kerkhof zijn allebei Tukker, allebei gynaecoloog, allebei schrijver en verre familie. En dat is niet het enige. Ze kunnen beiden vurig vertellen over die ene mooie periode in het vrouwenleven. Juist ja: de overgang.  Het wordt een informatieve en cabareteske avond. Na afloop ben je wijzer, is je humeur weer optimaal en zit je boordevol energie om opvliegers en ander ongemak te lijf te gaan. Thuisblijven is geen optie en breng vooral ook al je vriendinnen mee. Iedereen is welkom, ook mensen zonder eierstokken!

1e rang:   € 19,50
  • Manon Kerkhof schreef het boek ‘Ook leuke meisjes worden 50’, dat gerust de bijbel van de overgang genoemd kan worden. Er is zojuist een nieuwe editie verschenen, met een hoofdstuk speciaal voor mannen.
  • Mieke Kerkhof schreef anekdotes en columns over het gynaecologenvak, getiteld ‘Even ontspannen, mevrouw’ en ‘Kunnen eierstokken écht rammelen?’ (vragen die je niet aan je gynaecoloog durft te stellen, maar waarop je het antwoord wel wilt weten).
1e rang :   € 19,50   Normaal tarief
2e rang :   € 17,50   Normaal tarief
1e rang:   € 19,50

Anderen bestelden ook

Peter van Uhm en Mart de Kruif  Veldheren Live  vr 04 okt. 2024 - 20:00 uur - Rabozaal Theaterspecial
Popup Choir: Maarten en Tijmen  #Singfluencers: lekker gaan op de 80s  vr 18 okt. 2024 - 20:30 uur - Middenzaal Muziek