Peter van Uhm en Mart de Kruif - Veldheren Live

vr 04 okt. 2024 - 20:00 uur - Rabozaal - Theaterspecial

Peter van Uhm (67) en Mart de Kruif (64), Nederlands belangrijkste generaals buiten dienst, gaan dit najaar met Veldheren Live het theater in. Dichterbij de frontlinie kom je niet.

In dit allereerste militaire theatercollege geven Peter van Uhm en Mart de Kruif je een unieke kijk in de huidige stand van zaken aan de frontlinie. Onder leiding van journalist Jos de Groot (28) gaan ze dieper in op wat oorlog betekent en delen ze hun kennis en ervaring. Wie beter dan twee van de bekendste generaals b.d van ons land kunnen ons helpen aan antwoorden in deze onzekere tijd. Wat kunnen we leren van de geschiedenis van oorlogen in het hedendaagse conflict? Hoe is het met het leger in Europa gesteld? En wat als ons land vandaag zou worden aangevallen?

1e rang:   € 27,50

In februari 2023, een jaar nadat Rusland in Oekraïne binnenviel, ging de podcast Veldheren live en bleek direct een doorslaand succes. In relatief korte tijd is de podcast een van de belangrijkste bronnen geworden in de duiding van deze oorlog en wordt maandelijks ruim 350.000 keer beluisterd. De behoefte aan kennis en informatie over de grootste oorlog op ons continent sinds 1945 is onverminderd groot. De tournee langs diverse steden borduurt voort op de relevantie en de onderwerpen die in de podcast aan bod komen en de vele vragen die wekelijks door luisteraars worden gesteld.

1e rang :   € 27,50   Normaal tarief
2e rang :   € 24,50   Normaal tarief
3e rang :   € 20,50   Normaal tarief

‘Veldheren’ kan bogen op militaire kennis en ervaring die andere oorlogsduiders ontberen. | Het Financieele Dagblad

1e rang:   € 27,50

Anderen bestelden ook

Kerkhof & Kerkhof  Een levendige avond over De Overgang (reprise)  za 28 sep. 2024 - 19:30 uur - Rabozaal Theaterspecial
Griet Op de Beeck | Het wordt beter  Boekhandel Broekhuis  di 05 nov. 2024 - 20:30 uur - Middenzaal Theaterspecial