Introdans - End of Season

do 26 jun. 2025 - 20:00 uur - Rabozaal - Dans

Een feestelijk zomers festijn vol nieuwe ontmoetingen en virtuoze balletten!

Om de zomer feestelijk in te luiden presenteert Introdans aan het einde van het theaterseizoen ook dit keer weer een wervelende editie van End of Season.

Naast diverse virtuoze hoogtepunten uit het recente Introdans-repertoire bevat het programma ook tal van verrassingen. Nieuwe makers worden geïntroduceerd, bijzondere gastdansers duiken op, en het gezelschap blikt terug op samenwerkingsprojecten met kunstenaars en organisaties uit andere disciplines. Zo is onder meer een nieuwe choreografie van Introdanser en choreograaf Jurriën Schobben te zien die hij voor de Piano Biënnale maakte. Voor dansers die hun carrière beëindigen of naar het buitenland vertrekken is het jaarlijkse End of Season bovendien dé mogelijkheid om nog een laatste keer te schitteren en al hun talenten te etaleren.

1e rang:   € 29,50

Introdans is gekend om haar inspirerende danskunstenaars uit de hele wereld waarmee zij hoogstaand repertoire op wereldberoemde podia presenteren. Waardevol danserfgoed naast vernieuwende creaties. Eigentijdse stijlen voor een brede smaak en een groot publiek. Vanuit deze kunst verbinden zij mensen met hun verbeeldingsvermogen en eigen danskracht. Emoties worden invoelbaar, een rijke beleving! 

Hoe bestelt u ‘Jeugd t/m 16 jaar gratis’ kaarten?

Bestellen via de website

  1. Druk op de knop ‘Bestellen’ op de voorstellingspagina op de website;
  2. Geef aan hoeveel kaarten u in totaal wilt reserveren door in het blokje te typen of te scrollen met de pijltjes;
  3. Selecteer of u zelf plaatsen wilt kiezen of kies voor best beschikbare plaatsen en reserveer uw stoelen;
  4. Vul de verdeling van uw kaarten in, het systeem past de totaalprijs aan en maakt de verdeling in reguliere (volwassen) kaarten en jeugd t/m 16 jaar gratis kaarten;
  5. Plaats uw bestelling in de winkelwagen en volg de verdere stappen om af te rekenen en om uw kaarten te ontvangen.

Bestellen via de theaterkassa

  • Kaarten zijn ook telefonisch te bestellen bij de kassa via 074 255 67 89 of aan de balie tijdens de openingstijden: maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur.

Spelregels Jeugd t/m 16 jaar gratis

  • Als het jeugd t/m 16 jaar gratis tarief geldt, dan staat dit expliciet vermeld bij de voorstelling;
  • Er is slechts 1 voorwaarde: er moet minimaal 1 betalende volwassene mee als begeleiding, dit is ook de reden waarom er altijd 1 kaartje op het reguliere tarief blijft staan in het bestelsysteem;
  • Wilt u met meer dan 10 personen/kinderen komen? Dan is reserveren niet mogelijk via de website. U kunt in dat geval contact opnemen met de theaterkassa om de kaarten te reserveren.

Wij adviseren u om altijd vooraf (gratis) kaarten te reserveren om zeker te zijn van een plaats in de zaal. Daarnaast vragen we de bezoekers om de leeftijdsindicatie in acht te nemen en geen kinderen mee te nemen die jonger zijn.

1e rang :   € 29,50   Normaal tarief
1e rang :   € 0,00   Jeugd t/m 16 jaar
2e rang :   € 26,50   Normaal tarief
2e rang :   € 0,00   Jeugd t/m 16 jaar
3e rang :   € 20,50   Normaal tarief
3e rang :   € 0,00   Jeugd t/m 16 jaar
4e rang :   € 15,00   Normaal tarief
4e rang :   € 0,00   Jeugd t/m 16 jaar
1e rang:   € 29,50

Anderen bestelden ook

DansBlok  BALLEN LOS  do 19 sep. 2024 - 20:00 uur - Middenzaal Dans
Panama Pictures  Tipping Point  za 12 okt. 2024 - 20:30 uur - Middenzaal Dans