Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Sorry, we missed you (Overijssels Film Festival)

Deel deze pagina
do 10 okt 2019 - 20:00 uur - Asitozaal


Op donderdag 10 oktober start het Overijssels Filmfestival - de vierde editie inmiddels en alweer grootser!

Dit jaar worden in de Overijsselse filmtheaters een maand lang Europese films vertoond rond 'ons culturele DNA'. Ook reist er een expositie mee met foto's van Rikkert Harink en teksten van Theo Hakkert. De feestelijke opening van dit filmfestival vindt evenals vorig jaar plaats in Filmhuis Hengelo, in de filmzaal van de Schouwburg. De openingsfilm is de nieuwste van Ken Loach: Sorry we Missed You, die deze avond bij ons in voorpremière gaat.

Wees er dus snel bij! Programma en informatie van het festival is te vinden op de site www.overijsselsfilmfestival.nl en in de folders.

Geen rang (vrije zit):   € 10,25

Sinds de kredietcrisis van 2008 worstelen Ricky Turner en zijn gezin met geldproblemen. In de hoop financiële stabiliteit te vinden, besluit hij de auto van zijn echtgenote Abbie te verkopen zodat hij het geld in een bestelwagen kan investeren en als pakjeskoerier aan de slag kan. Hij werkt hard, vaak in een race tegen de klok en ook Abbie heeft als verzorgster geen makkelijke baan. De stressvolle en financieel penibele situatie zet hun gezinsleven zwaar onder druk. Deze Brits-Franse film is genomineerd voor de Gouden Palm.

 

Regie: Ken Loach • GB / FR • 2019 • 100 min

Cast: Kris Hitchen, Debbie Honeywood, Rhys Stone e.a.

Geen rang (vrije zit) :   € 10,25   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit) :   € 8,25   CJP / Jeugd
Geen rang (vrije zit) :   € 8,25   Filmhuis Leden
1e rang :   € 10,25   Normaal tarief
1e rang :   € 8,25   CJP / Jeugd
1e rang :   € 8,25   Filmhuis Leden
Geen rang (vrije zit):   € 10,25
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden