Veldhuis en Kemper - Zonder Meer

Deel deze pagina
wo 07 jul 2021 - 20:00 uur - Rabozaal - ongeplaceerd


Veldhuis en Kemper staan te trappelen om te weer te mogen doen wat ze het allerleukst vinden, optreden! De mannen laten dat grootse en meeslepende cabaretprogramma dat ze in hun hoofd hadden nog even rusten en komen ze met wat ze zelf noemen een ‘tussenprogramma’. Een intiem programma met grappige verhalen over deze bijzondere tijd en de mooiste, liefste én leukste liedjes uit hun inmiddels eindeloze oeuvre.

Deze voorstelling zou plaatsvinden op 5 november 2020, 8 april 2021 en 24 juni. Gasten met kaarten voor de oude datum hebben persoonlijk bericht ontvangen.
Let op: vanwege de coronamaatregelen dient u per huishouden of sociale eenheid te reserveren.

Geen rang (vrije zit):   € 26,00

‘Zonder Meer’ is een heerlijk programma met Remco en Richard, een vleugel en verhalen en liedjes in hun puurste vorm. Luchtig, indringend én komisch voor het maximaal aantal toeschouwers dat is toegestaan. Uiteraard op 1,5 meter afstand, maar misschien wel dichterbij dan ooit. Geen opsmuk, weinig toeters, nauwelijks bellen, maar zonder meer Veldhuis en Kemper!

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

Geen rang (vrije zit) :   € 26,00   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 26,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Nina de la Parra  God's wegen  za 06 nov 2021 - 20:00 uur - Middenzaal Toneel
Wim Helsen  Niet mijn apen, niet mijn circus  vr 12 nov 2021 - 20:00 uur - Middenzaal Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden