Veldhuis en Kemper - Zonder Meer

Deel deze pagina
do 05 nov 2020 - 20:00 uur - Rabozaal - ongeplaceerd


Veldhuis en Kemper staan te trappelen om te weer te mogen doen wat ze het allerleukst vinden, optreden! De theaterdeuren kunnen links en rechts maar voorzichtig open en daarom laten de mannen dat grootse en meeslepende cabaretprogramma dat ze in hun hoofd hadden nog even rusten en komen ze met wat ze zelf noemen een ‘tussenprogramma’: Veldhuis & Kemper, Zonder Meer. En dat is precies wat het is. Een intiem programma met grappige verhalen over deze bijzondere tijd en de mooiste, liefste én leukste liedjes uit hun inmiddels eindeloze oeuvre.

Deze voorstelling is verplaatst naar 8 april 2021. Bezoekers met kaarten ontvangen hier persoonlijk bericht over. Klik hier om kaarten te reserveren voor 8 april 2021.

‘Zonder Meer’ is een heerlijk programma met Remco en Richard, een vleugel en verhalen en liedjes in hun puurste vorm. Luchtig, indringend én komisch voor het maximaal aantal toeschouwers dat is toegestaan. Uiteraard op 1,5 meter afstand, maar misschien wel dichterbij dan ooit. Geen opsmuk, weinig toeters, nauwelijks bellen, maar zonder meer Veldhuis en Kemper!

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

Anderen bestelden ook

Ronald Snijders & Pieter Jouke  De Staat van Verwarring Valentijnseditie  zo 14 feb 2021 - 15:00 uur - Middenzaal - ongeplaceerd Cabaret
René van Meurs  Hunkert  wo 10 mrt 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden