Conny Janssen Danst - ZIEL

za 30 mrt 2024 - 20:00 uur - Rabozaal - Dans

Het Rotterdamse dansgezelschap Conny Janssen Danst presenteert de nieuwe voorstelling ZIEL, waarin het verlangen om voluit te leven leidend is. We staan midden in het leven, met alle onzekerheden en tegenstellingen die daarbij horen. Kunnen we het leven accepteren zonder verlamd te raken door de uitdagingen die voor ons liggen? Kunnen we ons ook comfortabel voelen als het leven zich niet naar onze voornemens en wensen plooit? 

ZIEL is een ode aan het leven, met al zijn verrassingen en teleurstellingen. Van verstilde momenten tot uitbundige vieringen, van pijnlijke confrontaties tot hoopvolle verwachtingen. Met een ijzersterke, avontuurlijke groep dansers bestaande uit jong talent en bekende gezichten.

Inleiding
Bij deze voorstelling wordt een inleiding gegeven. De inleiding kost €2,50, begint om 19:00 uur en kunt u aanvinken in het bestelproces.

Tip! Bestel de Danspas en betaal slechts € 68,50 voor de resterende danspasvoorstellingen!

1e rang:   € 24,50

Conny Janssen presenteert pure dans die is ingekleurd met een menselijke touch. Janssen kiest ook nu voor dansers met een uitgesproken karakter die op het toneel staan als mensen van vlees en bloed. Breekbaar, strijdbaar en gepassioneerd. Motto van de choreograaf: in een wereld die steeds harder en onmenselijker wordt, moeten we ruimte maken voor persoonlijke verhalen. 

1e rang :   € 24,50   Normaal tarief
2e rang :   € 22,00   Normaal tarief
3e rang :   € 19,50   Normaal tarief
4e rang :   € 17,00   Normaal tarief

Inleiding Conny Janssen Danst - ZIEL

Inleiding Conny Janssen Danst - ZIEL

za 30 mrt 2024 - 19:00 uur

Inleiding

Stravinsky 2-gangen keuzemenu ZIEL à € 29,50

Stravinsky 2-gangen keuzemenu ZIEL à € 29,50

za 30 mrt 2024 - 18:00 uur

Maak uw theaterbezoek compleet met een 2-gangen keuzemenu voor slechts € 29,50.

U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht bij Stravinsky, Burg.Jansenplein 20, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

Stravinsky 3-gangen keuzemenu ZIEL à € 34,50

Stravinsky 3-gangen keuzemenu ZIEL à € 34,50

za 30 mrt 2024 - 17:30 uur

Maak uw theaterbezoek compleet met een 3-gangen keuzemenu voor slechts €34,50.

U wordt tweeënhalf uur voor aanvang van de voorstelling verwacht bij Stravinsky, Burg.Jansenplein 20, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

‘Tien zielen, één groep en een reeks woorden over hoe het leven te omarmen, dat vormt samen het kloppend hart van Ziel… (...) Alle tien hebben ze weerstand te overwinnen voordat ze zich durven overgeven aan de groepsenergie: eenlingen zoekend naar de flair van gezamenlijkheid. Die weerstand zie je door hun lijven gieren.’ ★★★★ | De Volkskrant 

 ‘Janssen is ontegenzeggelijk een van de beste dansmakers van Nederland. De duetten neigen soms naar het sentimentele (o, de liefde!), maar daar staat altijd wel een robuuste tackle of verrassende lift tegenover.' ★★★ | Trouw

‘In de fraai vormgegeven dansvoorstelling Ziel houdt Conny Janssen de kijker bij de les door voortdurend te schakelen tussen jachtig en vertraagd, dromerig en in your face, duister en licht.’ | Het Parool

Conny Janssen wil vastgeroeste patronen tegen het licht houden en een ode brengen aan levenslust. Daarin slaagt ze met verve/ [...] De ontdekkingstocht van ZIEL neem je oorverdovend intrigerend mee naar huis.’ | Steenwijker Courant

1e rang:   € 24,50

Anderen bestelden ook

  Preview theaterseizoen 2024-2025  di 07 mei 2024 - 20:00 uur - Rabozaal Dans
Introdans  End of Season Gala  vr 28 jun 2024 - 20:00 uur - Rabozaal Dans